Seth Troxler @ Club Midi

Home $ Articole $ Seth Troxler @ Club Midi

by | Nov 13, 2010 | Articole

Circoloco Party cu Seth Troxler / Mihigh

Pret intrare: 15 lei pana la h00.00 / 30 lei dupa h00.00


Cariera de DJ a lui Seth incepe in Detroit in 2002 la varsta de 16 ani ca rezident al clubului The Works si ca functionar la faimosul record store Memories and Melodies. A fost invitat la multe gig-uri internationale, notabile: Fabric, DC10, Tenax, MUTEK, Panorama Bar, Watergate, Robert Johnson, Detroit Electronic Music Festival, The Rex, Fuse, Avalon etc. Face parte din noua generatie de DJ cu o ascensiune rapida insa cu un talent remarcabil chiar si pe partea de productie.
Influentele muzicale a lui Seth includ cantecul greierilor, vuietul navelor spatiale, si sunetul dulce al incantatiilor voodoo.
In vara proaspat trecuta, Seth Troxler a facut parte din gasca rezidentilor Circo Loco la legendarul DC10 alaturi de nume importante precum ZIP, Clive Henry, Tania Vulcano sau Matthias Tanzmann. Fara nici o surpriza, resedinta sa actuala este la Berlin iar majoritatea gig-urilor au loc pe teritoriul european insa, cu toate astea, nu pierde ocazia vizitarii Statelor Unite ale Americii, tara sa natala si, mai ales, Detroit-ului, orasul unde a inceput ca DJ.

A fost prezent pe pamantul romanesc atat pe litoral la festivalul Sunwaves cat si in Bucuresti iar acum a venit momentul unei noi premiere in Transilvania: Seth Troxler.

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie. Inscrierile se fac prin comentarii. (Castigatorii vor primi mesaj, pe FB)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!