Poze: Rock 4 Walk @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Poze: Rock 4 Walk @ Irish & Music Pub

by | Nov 30, 2010 | Articole

Rock 4 Walk – Pasi pentru Catalin

Evenimentul de aseară din Irish Music Pub, Rock4Walk, a avut un substrat mult mai profund decât multe manifestaţii clujene: oferirea posibilităţii unui tânăr de a-şi precupera sănătatea. In urma unui accident de motocicletă Cătălin Mariş din Vatra-Dornei a rămas paralizat de la piept în jos. Cu un prim diagnostic de tetraplegie, adică atât paralizarea picioarelor, cât şi cea a mâinilor, prin şedinţe intense de reflexoterapie sistemul locomotor a revenit asupra mâinilor. Nu şi acelaşi lucru se poate spune şi despre picioare. Momentan Cătălin a avut şansa de a se deplasa în Sardinia, Italia, într-o clinică specializată pe problemele legate de măduva spinării pentru un diagnostic. In urma unei analize făcute aici, intervenţia chirurgicala de la Iaşi a fost una reuşită, intervine însă nevoia de o reuperare intensivă, iar aceasta poate deveni o realitatea doar cu strângerea celor în jur de 30 de mii de euro, de care ar fi nevoie pentru întregul decurs.

Pentru a-i veni lui Cătălin în ajutor, prietenii săi clujeni au pus în picioare un concert caritabil cu un titlu foarte încurajator: Rock4Walk. Toate câştigurile survenite din această acţiune urmează să fie donate pe contul lui Cătălin. Publicul, strâns în număr mare, a fost invitat să asculte prestaţiile celor de la Keep Away, Cassa3, Will Do şi Fluturi pe asfalt. Toate trupele au ţinut să sublinieze importanţa evenimentului din seara trecută. În special a fost apreciată prezenţa artiştilor de la Fluturi pe Asfalt, o trupă de rock, progressive, psychedelic, care apare tot mai des pe scenele clujene, adunând tot mai mulţi amatori de versuri depresive şi linii melodice psihedelice.

Artiştii însă au trebuit să renunţe pentru o seară la a fi în centrul atenţiei pentru Cătălin. Acesta a fost reprezentat pe fiecare cutiuţă de donaţii, care sperăm că s-au umplut până la sfârşitul serii. Iar pentru cei care au ratat evenimentul şi vor să-l ajute pe Cătălin, sau ieri nu au reuşit să doneze cât şi-ar fi dorit, o pot face folosindu-se de datele de pe site-ul lui.

Denisa Seician

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!