Tres Puntos – confirmat pentru Delahoya 2011

Home $ Festivaluri $ Tres Puntos – confirmat pentru Delahoya 2011

by | Apr 7, 2011 | Festivaluri

Tres Puntos (Hundertquadrat / Substanz B/ Exquisite Berlin / Berlin)

Delahoya 2011 va prezenta publicului prezent la festival un alt artist foarte interesant in premiera in Romania: Tres Puntos – unul dintre membrii grupului berlinez Esquisite. Grupul s-a facut remarcat in intreaga Germanie, si nu numai, prin party-urile neconventionale organizate ad-hoc in banci comerciale, gari si alte locuri publice. Aceste evenimente care au durat pana la aparitia politiei au reusit sa stranga aproape instantaneu si peste 1000 de oameni anuntati desigur prin canalele lor de mediatizare.

tres puntos

Tres Puntos s-a stabilit ca rezident la clubul Hundertquadrat din Rosenheim iar din 2010 este rezident si al clubului Bulitt din Munchen. De asemenea, mixeaza în mod regulat impreuna cu cei de la Exquisite in Berlin in Suicide Circus.

Adept al abstractului, muzica dinamica a devenit o adevarata arma în ceea ce priveste stilul dark techno si drifty techno.

Tres Puntos iese în evidenta prin faptul ca deschide mintea ascultatorilor prin piese necunoscute, fie ca sunt noi sau vechi, transpunandu-i într-o stare hipnotica. Artistul însusi numeste acest proces „mind-vacation”, întrucat începutul setului deconecteaza mintea, iar viata de zi cu zi urmeaza a fi stearsa cu buretele. El nu îndrazneste sa îsi descrie sound-ul, cu atat mai putin sa il clasifice, insa l-am putea caracteriza prin bass-line precipitat, ecou atmosferic si fuscinele trosnite.

Pe scurt: techno solid cu stil.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!