Festivalul Miraje

Home $ Festivaluri $ Festivalul Miraje

by | May 30, 2011 | Festivaluri

Festivalul Cultural Miraje – editia a IV-a

Intrarea libera!

Festivalul Cultural „Miraje” este un proiect care are ca scop integrarea în comunitate a persoanelor cu diferite dizabilităţi prin intermediul artei. An de an, pe scena mirajelor urcă trupe provenite din toată ţara, atât de la instituţii pentru persoanele cu dizabilităţi cât şi alţi amatori de teatru, muzică şi dans, cu scopul de a arăta întregii lumi că talentul nu are limite.
S-au pregătit două zile de spectacole, cu participarea unor trupe provenite din toate colţurile ţării. Invitaţii speciali ai acestei ediţii sunt compania de teatru „Viceversa”, trupa de dans modern „Boemdance” şi solista folk Magda Puskas, care va susţine un recital alături de o parte din prietenii săi.

Ediţia a IV-a a festivalului Miraje aduce un concurs foto cu tema: „Cel mai frumos Miraj”. Cei care doresc să participe trebuie să înscrie în concurs fotografii realizate în timpul desfăşurării festivalului şi care să surprindă pe scenă una din trupele prezente la eveniment. Cele mai bune fotografii vor fi premiate. Toate detaliile despre acest concurs le puteţi găsi pe pagina facebook a festivalului: fb.com/FestivalulMiraje la secţiunea „Notes”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!