Poze: Proiectie 3D @ CCS

Home $ Festivaluri $ Poze: Proiectie 3D @ CCS

by | Jun 3, 2011 | Festivaluri

După o ploaie 3D, o bere tridimensională, o ţigară… ieșită și ea din bidimensionalitatea mult prea cunoscută ochiului și după două concerte foarte bune susţinute de Luna Amară și Speak Floyd (respect); proiecţia anunţată pentru încheierea Zilelor Clujului, care au blocat circulaţia orașului în săptămâna dintre 27.05 și 03.06, nu s-a lăsat mult așteptată.
Spectacolul a fost proiectat timp de 12 minute direct pe Casa de Cultura a Studenţilor, încercând să se folosească de elementele arhitecturale ale acesteia. Fiind gândit ca o prezentare a trecerii timpului marcată de diferitele schimbări prin care clădirea a trecut de-a lungul timpului, proiecţia a “povestit” într-o formă narativă deconstrucţia și reconstrucţia simbolică în contextul mai larg al dezvoltării urbane și al Capitalei Culturale. Linia melodică sugestivă a însușit personajele aflate în mișcare, dând întregii clădiri dinamism.
Poate pentru că ploaia de pe tot parcursul serii a omorât entuziasmul, poate pentru că așteptările erau pe măsura filmuleţelor postate pe internet ( mai bine zis: cele mai reușite proiecţii 3 D din întreaga lume), poate pentru că felinarele aprinse răpeau o mare parte din farmecul serii și îngreunau vizionarea; proiecţia nu a fost gustată de public pe măsura așteptărilor. Totuși… un bun început de drum. Sperăm la mai mult pe viitor!

Denisa Seician

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!