Nima Gorji / Mihigh @ Club Midi

Home $ Articole $ Nima Gorji / Mihigh @ Club Midi

by | Sep 12, 2011 | Articole

Nima Gorji / Mihigh

Nima Gorji a reusit intr-un timp scurt, sa-si faca simtita prezenta pe scena cluburilor din Copenhaga, la petrecerile LUST. Odata cu redeschiderea clubului Rust, obtine propriul rezidentiat si se muta apoi la legendarul VERYDISCO, clubul care dadea tonul modernismului in 2000. In aceeasi perioada, Nima a realizat mai multe remix-uri, dupa care si-a infiintat propriul label Welt Recordings, marca de referinta pentru productiile deep tech house.

Iar propriile proiecte Black Powder (underground sound) si Manijama (commercial pentru Defected) au fost incluse pe numeroase compilatii, atragand atentia DJ-ilor de pretutindeni si aclamatiile publicului.

Din 2005 s-a mutat in Ibiza si dupa cateva petreceri celebre la Pacha, in anul urmator si-a asigurat un rezidentiat la celebra terasa SPACE, pentru petrecerile “What’s Up?”. In 2007, alaturi de Charlotte Antoniades aka Madame Tina si-a relansat label-ul Welt Recordings, pentru productii in format digital, iar din 2008, au infiintat Welt Sounds pentru productiile pe vinyl. Nima Gorji a fost nominalizat pentru “Best Ibiza DJ” castigand la sectiunea Ibiza Resident Dj.

Vara aceasta a fost prezent la Sunwaves 10 si a incins atmosfera in clubul de pe insula (Ibiza Underground), mixand alaturi de romanul Dj Pagal.

Nima Gorji a mai fost prezent la Club Midi in decembrie 2010. Gasiti aici poze si video de atunci.

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie. Pentru a intra in concurs trebuie sa lasati un comentariu, mai jos. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!