Deekline & Ed Solo @ Club Midi

Home $ Articole $ Deekline & Ed Solo @ Club Midi

by | Oct 13, 2011 | Articole

Deekline & Ed Solo / Marwan / NDJ

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa h00.00

Deekline este un nume cu rezonanta atat in zona underground cat si mainstream in Europa, Canada si Asia. Unul din pionierii sound-ului “booty breaks”, Deekline a spart gheata acum mai bine de 10 ani, cand binecunoscutul hit “Don’t Smoke (Da Reefer)” a fost lansat pe piata. Anul acesta a castigat premiul pentru cel mai bun dj/producer al anului la Breakspoll.

Producatorul si dj-ul Ed Solo este cunoscut ca fiind printre cei mai experimentati si impresionanti creatori din scena britanica de breakbeat ,dubstep si drum & bass. Eddie Bickley si-a creat un renume mondial pentru seturi incredibile si piese superbe pline de basi precum ‘When I Was a Yout,’ Love Your Life’ sau ‘Age of dub’ de pe exceptionalul album‚ Random acts of Kindness’ dar si remixurile la Groove Armada, Freestylers si Pendulum precum si colaborarile cu Krafty Kuts, JFB, Beardyman si Deekline. Productiile sale incorporeaza o diversitate uimitoare de genuri: de la soul, funk si reggae la breakbeat, hip-hop si drumandbass.

Link-uri utile pentru a va face o idee…
http://youtu.be/8LRPwILYIC0
http://youtu.be/Bu7Hyk14s0g
http://youtu.be/yGOHVqJS_lw
http://youtu.be/AJWx_MVXGUM

Ed Solo a mai fost prezent la Midi in februarie 2011. Gasiti aici o galerie foto de atunci

#Concurs: 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati link-ul evenimentului pe wall-ul vostr de facebook si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!