Andy Fletcher of Depeche Mode @ Club Midi

Home $ Articole $ Andy Fletcher of Depeche Mode @ Club Midi

by | Oct 18, 2011 | Articole

Student Parade 2011

Special guest: Andy Fletcher of Depeche Mode (djset)

Warmup: Mistor / Visuals: Yozzo

Pret intrare: 30 lei inainte de h00.0 / 50 lei dupa h00.00

Andrew John Leonard Fletcher, cunoscut ca si “Fletch”, este co-fondator si membrue al cunoscutei trupe Depeche Mode. El s-a nascut in 1961 in Anglia.
Andy Fletcher s-a dedicat, in ultimul timp, atat proiectului Depeche Mode cat si turneelor sale ca si DJ. Festivaluri precum Pukkelpop, Creamfields, Sonar sau Get Loaded l-au avut drept invitat de onoare insa scenele cluburilor din Europa si întreaga lume nu-I sunt deloc straine. Ca si DJ a avut un turneu in 5 tari din America de Sud iar in urmatoarea perioada va vizita tari precum Romania si Ucraina ca apoi sa ajunga in Australia si Asia.
“Îmi place cu adevărat cariera de Dj, este grozav sa obtii un astfel de contact în locuri mai mici. Este minunat să pot selecta piese care imi plac, din orice epoca si din stiluri diferite.” – Andy Fletcher.
Stilul lui Andy Fletcher oferta multe surprize insa se bazeaza pe piesele semnate de Depeche Mode. Un stil electro intre nou si vechi, cu remixuri la piese celebre, unele dintre ele fiind si creatii proprii.

 

 

#Concurs: 5 invitatii puse la bataie. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi link-ul evenimentului pe wall-ul tau de facebook si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!