Fabrica de Antreprenori

Home $ Articole $ Fabrica de Antreprenori

by | Oct 20, 2011 | Articole

Se fabrica antreprenori

Centrul de Dezvoltare a Carierei, filiala Cluj, organizează Fabrica de Antreprenori – cel mai complex proiect de antreprenoriat organizat vreodată în mediul universitar clujean. Evenimentul va avea loc în perioada 17 – 22 noiembrie şi se adresează studenţilor clujeni cu vârsta de până la 25 de ani. Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale a celor 60 de studenţi, care vor beneficia de dezvoltarea competenţelor şi cunoştinţelor pe parcursul a 6 zile de training-uri, vizite la companii şi discuţii cu antreprenori locali de succes.

Prin intermediul acestui proiect, tinerii care au o idee de afacere şi doresc să o implementeze au şansa de a o prezenta unor membri din mediul de afaceri clujean. Evenimentul se va desfăşura sub formă de training-uri pentru Dezvoltare personală şi Planificare a Carierei, Leadership, Management al timpului, creare de Business Plan etc, precum şi vizite la 3 firme de succes din Cluj. Evenimentul va reuni cadre didactice, studenţi, traineri şi oameni de afaceri din cadrul unor importante firme clujene, precum şi reprezentanţi ai ONG-urilor.

Participanţii la eveniment vor învăţa cum se creeaza un plan de afaceri şi în ultima zi îl vor prezenta unui juriu, format din antreprenori. Participantul cu cel mai reuşit plan de afaceri va obţine marele premiu de 2000 LEI !
Înscrierea este gratuită ! Pentru aplicare, doritorii trebuie doar să trimită un CV cu menţiunea “Fabrica de Antreprenori” în subiect, la adresa [email protected] până în data de 12 noiembrie, ora 21:00. Înscrierea se face în ordinea aplicărilor, aşa că grăbiţi-vă pentru a nu rata acest program care poate fi cheia unui viitor de succes!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!