ClujLife Awards 02 – saptamana #2

Home $ Ale noastre $ ClujLife Awards 02 – saptamana #2

by | Jan 16, 2012 | Ale noastre

Saptamana trecuta am dat startul unei noi editii ClujLife Awards. Astazi venim cu noutati si anuntam un nou premiu saptamanal.

ClujLife Awards este un proiect menit sa prezinte feedback-ul publicului “devorator” de evenimente. Tot ce a contat in 2011 s-a sintetizat intr-o lista de categorii si multi nominalizati.
Voi, vizitatorii site-ului nostru, ne puteti arata cine merita apreciat, cine a fost muncitor sau cine mai are de lucrat si la ce. Intr-o saptamana s-au strans peste 1400 de voturi iar la multe dintre categorii lupta este stransa.

Anul acesta ne bucuram de o sustinere majora, drept pentru care va multumim.
La aceasta editie ClujLife Awards ne-am propus sa oferim si niste premii saptamanale. Pentru ca s-a terminat prima saptamana astazi anuntam si primul castigator: Andreea Oprea. Ea a fost aleasa prin tragere la sorti si a castigat un card VIP la Gimmy. Felicitari!

Noi continuam votul iar pentru saptamana 16 – 23 ianuarie anuntam urmatorul premiu: un voucher in valoare de 500 lei in magazinul Outwear.

ClujLife te scoate din casa. Chiar si la shopping 🙂 Ia atitudine! La Outwear vei gasi branduri ca Jack & Jones, Only, Vero Moda, United Nude sau Terra Plana iar premiul asta cu siguranta iti va prinde bine. Pana saptamana viitoare ai timp sa treci prin magazinul Outwear din Piata Universitatii nr. 1 si sa-ti faci o idee cam ce vei face cu premiul pus la bataie. Daca ti-a placut ce ai gasit le poti da un like pe fanpage-ul lor.

Concursul acestei saptamani continua cu aceleasi reguli:
– Fiecare persoana poate da un singur vot / saptamana.
– Participati cu numele real si o adresa de email valida (pentru a putea fi contactati ulterior)
– Fa o schimbare pe contul tau de facebook! Poza de profil trebuie sa fie aceasta sau aceasta, in functie de cine foloseste timeline sau nu. Vom valida castigatorul daca va avea, cel putin in ziua extragerii, una din cele doua imagini ca poza de profil.

NU UITA! Votul pentru ClujLife Awards se da exclusiv pe aceasta pagina. Fiecare categorie necesita un vot. Castigatorii ii vom anunta pe 10 februarie in cadrul unui eveniment oficial urmat de concerte si afterparty. Dar pana atunci… in weekend vom sarbatori 4 ani de ClujLife. Detalii aici.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!