Târgul Verde #6 @ Cora

Home $ Articole $ Târgul Verde #6 @ Cora

by | Mar 19, 2012 | Articole

Târgul Verde #6 – un târg fără conservanți, coloranți, E-uri, aditivi și alte chimicale – 4-6 mai 2012

Ce reprezintă culoarea verde pentru voi? Probabil că vă gândiți deja la o pădure deasă sau la pajiște de un verde țipător. Deci verde înseamnă natură? Sau poate fi un simbol pentru libertate, energie și vitalitate? Gândiți-vă la semafoare: verdele înseamnă liberă trecere, cu alte cuvinte este o culoare a siguranței.
Se spune despre verde că ar fi o culoare care calmează, tocmai de aceea se recomandă în tratarea migrenelor și a insomniilor. Pentru vechii egipteni, verdele era considerat o culoare sacră, fiind asociată cu speranța și bucuria.

Această culoare reprezintă mai mult decât atât. În ultimii 3 ani verdele a devenit pentru noi un mod de viață: gândim verde, ne hrănim verde și acționăm verde. Astfel, este de la sine înțeles că nu putem organiza un altfel de târg decât verde.

Pentru a șasea oară vă invităm în număr cât mai mare la Târgul Verde, în perioada 4 – 6 mai 2012, în incinta Cora Hipermarket. Ne propunem și de această dată să vă oferim 3 zile 100% verzi, fără conservanți, E-uri și alte chimicale, 3 zile petrecute într-o atmosferă de târg autentic, înconjurați de oameni zâmbitori, veseli, optimiști, produse bio si naturale de cea mai bună calitate și piticii Școlii Elf, care își vor etala creațiile realizate din materiale reciclabile (peturi, pungi de plastic, hârtie, lemn, carton, materiale textile) dar mai ales își vor dovedi talentul în arta negoțului, contribuind astfel la o cauză nobilă.

Ne vedem la Târgul Verde, da?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!