Jayl Funk @ Boiler Club

Home $ Party $ Jayl Funk @ Boiler Club

by | Apr 18, 2012 | Party

Beck’sperience, episode #2

Jayl Funk / Bread & Butter

Intrarea libera!

Ca stil muzical, Jayl Funk, DJ şi Producător din Nuremberg/Germany, a fost influenţat de Breakbeat-ul Oldschool, muzica House şi Funk&Soul. Cu setul său de Funky-Breakz, din 2007, a câştigat “Movida Corona DJ Battle” în Nuremberg/Germany.

A fost prezent pe scenele europene alături de artişti precum KRAAK & SMAAK, MARK HYPE, BASEMENT FREAKS, ED ROYAL, BOCA45, QUINCY JOINTZ, MR BEN, JSTAR, SMOOVE şi alţii.

În 2008, lansează primul release – “WASHED CAR” – la BLEENCHIC Records, cu sprijin din partea lui Phil Fuldner, Fort Knox Five, All Good Funk Alliance, Rephrase, Flow Dynamics, Goodgroove etc.

În 2010, primul său release, EP-ul “WE GOT THE FUNK”, produs la BOMBASTIC JAM, label-ul lui Basement Freaks înregistrează un succes imens pe Beatport şi Junodownload.
În 2011, urmează al doilea său relesease la Bombastic Jam intitulat “GET DOWN ON THE FLOOR” cu remixuri de Tim McVicar şi Basement Freaks.

După lansarea “Bootys”, sub labelul TRUFUNK din Polonia a înregistrat un succes fenomenal pe Junodownload. “FUNKY SONG” s-a clasat pe locul 1, timp de o lună, şi a rămas timp de 5 luni în TOP TEN la “Junodownload Funk Charts”!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!