REY – o terasa aparte pe Eroilor

Home $ Articole $ Recomandări $ REY – o terasa aparte pe Eroilor

by | Jul 20, 2012 | Recomandări

Cluj-Napoca, Bulevardul Eroilor, soare, prea cald, lume multa…Cam asa as descrie vara la terasa, pe aceasta strada centrala. Dar sunt si exceptii placute, mai exact Eroilor nr. 15, unde se afla un bar inedit, cu bun gust si prietenos: REY.

rey

De ceva timp, Rey si-a facut o terasa superba, in gang si curtea interioara, unde esti ferit de caldura si arsita de afara, de vazul tuturor, de zgomotul masinilor sau de harmalaia citadina.
Am mers la un drink spre seara, iar lampadarele si mirosul de lemn mi-au redat o atmosfera deosebita. Sa nu mai vorbim de faptul ca racoarea de acolo iti alinta usor pielea deshidratata de atata caldura.
Am comandat, impreuna cu Gabriel, un Mojito racoritor, mereu imi place sa comand asta cand merg la Rey, iar barmanii chiar stiu sa imi prepare corespunzator o astfel de bautura! Servirea e rapida, chelneritele sunt prietenoase si desi e cald afara, ele iti zambesc. Imi place cand merg undeva ca personalul sa fie prietenos, sa te simti bine ca te afli in acel loc.

Stau cu Gabi de povesti, ne racorim in curtea interioara, vedem cateva petece de iarba verde, care te fac sa uiti ca esti in mijlocul Clujului, plin de asfalt, iar asta ne creaza o stare de bine. Mai ne uitam la un clip la plasma montata afara, mai radem, ne bucuram de cele cateva grade Celsius lipsa si ne sorbim bautura aromata.

Mi se pare sic sa fiu undeva atat de intim, sa pot discuta normal, sa nu aud claxoanele masinilor.
Imi plac si evenimentele ce au loc pe aceasta terasa, de exemplu, de curand a avut loc un concert de jazz.

Recomand acest local si mai ales terasa de vara celor care prefera sa fie feriti de toate privirile de pe strada, care considera o terasa racoroasa in favoarea uneia in caldura si aglomeratia din centru si care vor calitate in bauturile comandate.

Teodora

Cateva imagini cu terasa:

Si un video de prezentare:

REY: Site / Facebook

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!