Târgul de cariere în IT

Home $ Articole $ Târgul de cariere în IT

by | Oct 1, 2012 | Articole

Târgul de cariere în IT

Cel mai mare targ de cariere din tara iti pregateste la Cluj, in aceasta toamna, o editie dedicata mediului IT! Vei descoperi cele mai bune oferte de angajare si vei avea ocazia de a-i cunoaste pe cei experimentati deja in domeniu. INTRARE LIBERA!

HP, BG Soft, Steelcase, Endava și LiveRail se numără printre marile companii care și-au rezervat deja un loc la Târgul de Cariere în IT, care va avea loc joi, la Iulius Mall și a doua zi la cantina din campusul studențesc Observator.
Studenții și absolvenții din domeniu își vor putea depune CV-urile, pe lângă marile companii amintite mai sus, și la firme renumite precum Evoline, Altom, Route 66, Universal Alloy, Autonet, Codespring, ISDC, AROBS, Arxia, Brinel, Garmin și Artsoft Consulting.
“Înscrierile rămân deschise. Ne așteptăm la un număr și mai mare de companii, de care veți afla cu siguranță la fața locului”, au menționat reprezentanții agenției Fapte, organizatorul, printre altele, a peste 40 de ediții a celui mai mare târg de cariere din țară.

Targul de cariere: site / facebook

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!