“Jaxx”- Garajul cu rock

Home $ Articole $ “Jaxx”- Garajul cu rock

by | Oct 18, 2012 | Articole

Azi, 18 octombrie 2012, are loc deschiderea oficiala a unui local unic pe piata clujeana horeca. Un concept inovator, un design aparte, plin de creativitate, ce imbina elemente cu tematica rock, si influente tipic americane, unde se regasesc diverse detalii, precum motocicleta Harley Davidson, in marimea sa reala, suspendatade pe dintre peretii principali ai garajului, un Buick Wildcat 1964 prins in peretele de deasupra barului, de asemenea in marime reala. Faimoasa highway, “Route 66”, care porneste din Chicago Illinois parcurgand 8 state americane, cu destinatie finala Santa Monica – California, fiind gravata atat in tejgheaua barului, cat si pe peretele de la intrare, scotand in evidenta elementele reprezentative ale fiecarui stat prin care trece.

Elemente unice de decor sunt deasemenea seturile de tobe, si chitarile electrice luminate, impreuna cu o multime de tablouri-fotografii surprinzand momente importante din concertele celor mai faimoase trupe rock, motto-ul localului fiind totodata: “For those about to rock, we salute you ”, titlul celebrului album AC/DC 1981.

Fiecare masa din local este personalizata prin gravarea logo-urilor unor trupe rock internationale. De asemenea spatial este prevazut cu o scena gata sa gazduiasca concerte live, sonorizarea fiind atent aleasa in vederea sustinerii acestora.

Meniul este gandit in tematica localului, in paginile caruia se regasesc atat produse calde si specialitati de cafea, bauturi alcoolice si non alcoolice, o gama decenta de cocktailuri cu greutate, unele fiind personalizate pentru a fi in ton si bineinteles multa, multa bere.

Echipa JAXX este plina de energie, entuziasm, si profesionalism, ce transmite o stare de spirit pozitiva oaspetilor, in acordurile muzicii rock. Jaxx – Garajul cu rock isi asteapta oaspetii sa-l descopere si sa-l savureze in fiecare zi incepand cu orele 08:00, pe strada Emil Isac 25, si pe pagina de facebook.

Sergiu Biris

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!