Lacuri de unghii in tendinte

Home $ Articole $ Lacuri de unghii in tendinte

by | Oct 30, 2012 | Articole

Sezonul petrecerilor e in toi si daca iti doresti sa atragi privirile celor din jur, tinutele in voga (rochii maxi, cu insertii din piele, mantiile din catifea, rochiile satinate in nuante de mov, rochiile dark romance cu accente gotice, pantofii stiletto, puloverele lungi din casmir cu paiete, tinte aplicate), alaturi de o serie de accesorii glam, sunt doar cateva din piesele de rezistenta ce iti vor scoate in evidenta feminitatea si te vor face sa te simti mai atragatoare.

Pentru ca extravaganta este cuvantul de ordine pentru acest sezon, un accesoriu de efect este si lacul de unghii Disco de la Farmec cu glittere stralucitoare, ce confera unghiilor un aspect glossy si de impact.

Disponibile in trei nuante de culoare, lacurile Disco se pot aplica intr-un sigur strat, pentru o stralucire discreta, sau în două straturi pentru un efect mult mai intens, in ton cu iesirile de seara, la restaurant sau in club, de unde şi denumirea de „Disco”. Noi le-am testat, in toate cele 3 variante si reflexiile lor sunt intrigante, foarte simpatice!

Poti aplica lacurile Disco peste un alt lac colorat, reflexiile roz-violet creand un aspect spectaculos, pentru nopti pline de stralucire, dans si distractie pana in zori. Aceste lacuri glitterish lasa loc imaginatiei, astfel poti sa realizezi o multime de combinatii! Lacurile rezista pe unghii un timp indelungat, fara sa mai ai batai de cap cu refacerea manichiurii, pentru o perioada.

Saptamana aceasta sunt foarte multe evenimente in orasul nostru, mai ales cele pe tema Halloween. Putem sa alegem sa mergem la petreceri tematice:

Sau putem opta pentru altfel de petreceri, la fel sau mai distractive:

Este foarte simplu sa aveti o manichiura care atrage priviri si reflecta lumina difuza dintr-un club sau bar!

Impreuna cu cei de la Farmec v-am pregatit o surpriza! In ce consta? Intr-un CONCURS unde puteti sa castigati cele 3 nuante de lacuri DISCO doar spunandu-ne pentru care eveniment le-ati aplica pe unghii si care nuanta. Spune doar numele evenimentului, intr-un comentariu mai jos.

Castigatoarea va fi anuntata joi (1 noiembrie) si va fi desemnata aleator, prin extragere. Update: Castigatoarea este Diana Dvb

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!