Trupa Hazard are un nou membru

Home $ Muzica $ Trupa Hazard are un nou membru

by | Oct 30, 2012 | Muzica

Trupa Hazard are un nou membru. Este vorba despre clăparul Cristi Stegerean care îl va înlocui din noiembrie pe Marius Varvaroi, cunoscut publicului ca și Roje.

În urmă cu o lună membrii Trupei Hazard anunţau pe platforma lor on-line faptul că sunt în căutarea unui nou clăpar, în urma deciziei lui Roje de a părăsi țara.

Preselecţiile pentru noul clăpar s-au desfăşurat în perioada septembrie-octombrie 2012 şi s-au încheiat pe 7 octombrie. Pe data de 9 octombrie s-a luat decizia și astfel membrii trupei s-au hotărât să-l coopteze în trupa pe Cristi Stegerean.

Cristi este din Zalău și a absolvit cursurile Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secţiile compoziţie şi pian. Spune despre el că este influenţat de piesele lui Bon Jovi, Nickelback sau Linkin Park, dar şi de Alicia Keys sau Diana Krall. Printre trupele cu care a colaborat se numără Chord, Zipper, Keep Away și Gray Bliss.

Noul clăpar este hotărât să demonstreze colegilor și publicului că se încadrează perfect în peisajul muzical al trupei Hazard. “Mă simt foarte norocos pentru primirea acestei oportunităţi şi am început să lucrez încă din prima zi. Vreau să învăţ repertoriul cât mai repede”, spune el.

Cât despre membrii trupei, aceştia consideră că au făcut cea mai bună alegere. “În timpul selecţiilor, am luat în considerare mai multe aspecte importante pentru noi – cum ar fi: dexteritatea folosirii instrumentului, urechea muzicală, atenţia la detalii, versatilitatea, disponibilitatea, seriozitatea în pregătirea pieselor primite ca şi task şi nu în ultimul rând, caracterul”, spune Aminda, solista trupei Hazard.

Trupa Hazard s-a înființat în 1997 și a lansat, la scurt timp, un album pop-rock. Câtiva ani mai târziu, în 2003, basistul și fondatorul trupei, Emi Șandru pleacă pentru trei ani la București pentru a colabora cu trupa Talisman. După întoarcerea lui, băieții au văzut o oportunitate în moda coverurilor care se lansase pe acea vreme și au început să își adapteze încet repertoriul. În 2007 intră în trupă Aminda, pata de culoare a unei voci feminine binevenită pentru întregirea echipei Hazard. Anul 2011 marchează participarea solistei la show-ul Vocea României în echipa Loredanei Groza.

În prezent, Hazard este cea mai cunoscută trupă de coveruri din Cluj-Napoca, având la activ peste 600 de concerte pe scene mari, în cluburi și la evenimente private sau caritabile.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!