Celebration, un parfum cu Farmec!

Home $ Articole $ Celebration, un parfum cu Farmec!

by | Nov 30, 2012 | Articole

Luna decembrie sosește azi-mâine și deja ne gândim cu bucurie la petrecerile la care vom participa pentru a sărbători Craciunul sau Revelionul alături de cei dragi. Indiferent unde se vor desfășura aceste petreceri, acasă, la restaurant sau într-un club, ţinutele pe care le vom purta trebuie să fie desăvârșite și să ne pună în valoarea frumusețea și feminitatea.

Rochiile clasice sau vaporoase pentru zi sau rochiile elegante de seară vor trebui completate de un machiaj aparte, bijuterii asortate și nu în ultimul rând, de un parfum special ales pentru a completa ținuta de sărbătoare.

Astfel, pentru a fi seducătoare la aceste ocazii speciale, alege un parfum diferit, precum noul parfum în ediţie limitată Celebration, disponibil exclusiv în magazinul online Farmec.

Celebration este un parfum sofisticat, rafinat și elegant pentru femeia mereu romantică, combinând prospețimea portocalelor roșii cu căldura balsamică a florilor de magnolie și caprifoi, într-o adiere dulce de zmeură și flori de Osmanthus. Arome de lemn de cashmere şi ambră vor deveni detaliul final al unei ţinute desăvârșite de sărbătoare. Un parfum intrigant mereu va starni curiozitati si vei lasa o impresie misterioasa!

Celebration poate fi cumparat exclusiv online, pe site-ul Farmec.

Iata si cateva ocazii unde ati putea purta un astfel de parfum:

Dupa un şir lung de petreceri însă, tenul începe să se resimtă şi să arate oboseala. Tocmai de aceea venim în ajutorul vostru şi oferim trei bucăţi din gelul anticearcan din gama Aslavital Mineralactiv.

Concurs: Intr-un comentariu, mai jos, spune-ne care a fost cea mai tarzie / devreme ora la care ai ajuns acasa dupa o petrecere. Punctam “recordurile” si detaliile 🙂
Castigatoarele vor fi anuntate miercuri (5 decembrie 2012), la h12.00.

Fii frumoasă şi după sărbători!

Update: Castigatoarele sunt: Diana Feldrihan, Bianca Antal si Ada Ciucan.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!