Frumusete pentru tot anul

Home $ Articole $ Frumusete pentru tot anul

by | Jan 15, 2013 | Articole

Anul nou aduce de fiecare data cu sine noi rezolutii: sa petrecem mai mult timp cu familia si prietenii, sa avem cat mai multe reusite la job, sa avem o viata sociala activa, sa calatorim mai mult, dar si sa ne ingrijim mai mult, prin sport regulat si dieta sanatoasa pentru a ne bucura de un corp de invidiat si o piele neteda si stralucitoare.

Adoptarea unei diete sanatoase nu inseamna „regim”, dupa finalizarea caruia in cele mai multe situatii rezultatele sunt pe termen scurt, ci presupune o schimbare de atitudine si de stil de viata.

Adoptarea unui stil de viata ce vizeaza pe de-o parte alimentatia sanatoasa si miscarea fizica regulata, dar si abordarea optimista a situatiilor cu care ne confruntam zilnic, contribuie in mod esential la mentinerea frumusetii pielii.

Pare incredibil, dar frumusetea tenului este influentata negativ nu numai de demachierea zilnica necorespunzatoare sau de schimbarile de temperatura (temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate), dar si de lipsa somnului, stresul cotidian, starea de spirit sau combinatia de alimente consumate in ultima perioada.

Vestea buna este ca putem actiona pentru obtinerea unui ten impecabil inca de astazi. Incepe prin a consuma cat mai multe fructe si legume si acorda mai multa atentie ritualului de ingrijire.

Alege sa consumi zilnic alimente bogate in antioxidanti si vitaminele A, C si E (rosii, broccoli, peste, morcovi, fructe de padure, struguri, nuci, ceai verde) pentru un organism protejat de radicalii liberi si o piele frumoasa.

Pentru ca suntem in plin sezon rece, pentru a mentine un nivel optim de sanatate a pielii foloseste o crema puternic hidratanta ziua, iar noaptea aplica o crema puternic nutritiva, pe baza de miere si galbenele. Mierea hraneste epiderma, reda tonusul si elasticitatea pielii, iar extractul de galbenele are proprietati antimicrobiene, antiinflamatoare si cicatrizante.

#Concurs: Pentru ca tinem la cititoarele noastre iar noi va tot indemnam sa iesiti din casa, chiar si pe frigul asta, oferim trei creme nutritive revitalizante cu miere si galbenele. Pentru a intra in concurs trebuie doar sa ne spui, intr-un comentariu mai jos, o rezolutie stabilita pentru 2013. Tragerea la sorti va avea loc marti (22 ian).
Update: Castigatoarele sunt Anomis Aiog, Anitta Lalala si Ligia Cădar.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!