Chris Norman concerteaza la Cluj-Napoca

Home $ Articole $ Chris Norman concerteaza la Cluj-Napoca

by | Mar 4, 2013 | Articole

Chris Norman revine în România cu hiturile care l-au consacrat.

Îndrăgitul cântăreț va susține spectacole la București (13 octombrie) și Cluj-Napoca (15 octombrie).

Chris Norman, vocea inconfundabilă a hiturilor Living Next Door to Alice, Stumblin’ In și Midnight Lady, revine în România în toamna acestui an, pentru două concerte de excepție: la Sala Palatului din București, în 13 octombrie, și la Sala sporturilor „Horea Demian” din Cluj-Napoca, în 15 octombrie. Cântărețul britanic va fi însoțit de trupa sa de muzicieni germani și va cânta atât melodiile care l-au consacrat, cât și creații recente.

Bilete și informații:
Biletele la concert costă între 47 și 198 de lei și sunt disponibile la birourile Diesel Club (P-ţa Unirii 10), Polus Center (Diesel Cafe), Iulius Mall (Cărtureşti), în reţeaua Eventim şi on-line, pe www.dieselclub.ro, facebook.com/DieselEventsRo, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro.
Evenimentul este organizat de DIESEL EVENTS.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Aj” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii sunt: Erika Kelemen si Alina Covaci.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!