Stand up Guys – un fel de “The Expendables” mai mic, mai neserios și poate mai bun

Home $ Cinema $ Stand up Guys – un fel de “The Expendables” mai mic, mai neserios și poate mai bun

by | Mar 6, 2013 | Cinema

Christopher Walken, Al Pacino și Alan Arkin formează un trio de bătrânei simpatici într-o comedie de acțiune, regizată de Fisher Stevens, regizor implicat și în proiectul Million Dollar Baby. Stand Up Guys e un proiect interesant care deși nu strălucește la capitolul originalitate va fi pe placul multor cinefili. Asta pentru că cei trei actori știu foarte bine să producă umor de calitate și pentu că o aventură cu niște tipi trecuți bine de prima tinerețe care se apucă de retrăit viața din plin este cam ceea ce are fiecare din noi nevoie după o săptămână lungă și grea.

Aventura începe când Val (Al Pacino) tocmai iese din pușcărie, loc devenit brusc “acasă” pentru 28 de ani. Acesta a fost condamnat și pentru că nu și-a denunțat complicele, un prieten bun, aflat acum la porțile închisorii. Prietenia dintre cei doi e încă vie, dar Doc (interpretat de Christopher Walken) are și o altă misiune, una impusă de un fost șef al mafiei. Înainte ca lucrurile să se complice cei doi îl primesc în grup pe Hirsch, un fost amic și încep să trăiască viața ca și cum ar fi din nou niște tineri rebeli. Umorul sare de unde nu te aștepți, pentru că cei trei morocănoși provoacă haos pe oriunde merg. Din păcate timpul îi presează și în scurt timp intențiile fiecăruia vor fi întoarse pe masă ca niște cărți de joc. În acel moment fiecare va trebui să-și înfrunte destinul și să plătească pentru greșelile comise.

Stand Up Guys e o comedie inteligentă, un film de acțiune cu un trio magic. E genul de film convingător prin distribuție, dar care s-ar putea să ne ofere o surpriză plăcută și printr-un sceanriu bine pus la punct, o regie fără mari pretenții dar bine făcută și o interpretare fără reproșuri oferită de trei actori, fiecare cu câte un Oscar în CV.

Sfatul meu e să acordați o șansă acestui film pentru că s-ar putea să vă surpindă.

Marian Iuga, FilmSinopsis

Stand Up Guys: Site / Facebook / Trailer:

Programul cinematografelor din Cluj il gasiti aici, Stand Up Guys ruland deja la Odeon si Cinema City.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!