Lights Out! – Downcast (video)

Home $ Muzica $ Lights Out! – Downcast (video)

by | Apr 16, 2013 | Muzica

Una dintre cele mai apreciate tinere formaţii indie de pe scena muzicală românească, trupa clujeană Lights Out! a lansat un nou single intitulat „Downcast”.

Aprilie marchează începutul unei perioade frumoase pentru trupa Lights Out!. Luni, 15 aprilie, tânăra formaţie clujeană a lansat online un nou single intitulat „Downcast”. Piesa a fost înregistrată la sala de repetiţii a formaţiei, mixată de unul dintre chitariştii trupei, Andrei Sîncrăian şi masterizată în Brooklyn de Joe Lambert, de la JLM Sound.

Vorbind despre „Downcast”, celălalt chitarist Lights Out!, Andrei Bobiş o vede ca pe „o călătorie printre stări de spirit. Sau chiar jurnalul călătorului. Secţia ritmică e aproape perfect liniară, lăsând vocea să te transporte între puncte de suspensie.” Teodora Retegan (voce, clape), îl completează: „Downcast e secunda aia care pare o veşnicie. Ai impresia că totul se aranjează în jurul tău, dar eşti departe de adevăr din cauză că alegi să ignori toate lucrurile care nu sunt cum ar trebui să fie. Lucrul acesta funcţionează pentru o vreme şi te gândeşti că ai găsit Soluţia, dar problema e că schema ţine din nou foarte puţin, adică până realizezi că te-ai izolat de tot şi de toate şi te-ai deconectat chiar şi de la oamenii care te ajutau să îţi construieşti lumea.”

Clipul-călătorie realizat de Andrei Sîncrăian la single-ul „Downcast”:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!