Poze: B’ESTFEST 2013

Home $ Festivaluri $ Poze: B’ESTFEST 2013

by | Jul 8, 2013 | Festivaluri

B’ESTFEST Summer Camp 2013 a avut loc in weekendul 5-7 iulie in Tunari, langa Bucuresti.

Desi in prima zi capitala a fost coplesita de ploi torentiale, norii au ocolit festivalul iar startul a fost dat alaturi de 19.000 de spectactori.

Programul concertelor a inceput cu show-ul celor de la Changing Skins, pe scena Coca-Cola, urmat de Madddog, pe scena Ciuc Premium, si Tapinarii pe Jagermeister Rock Arena, in programul serii fiind alte peste 30 de trupe, printre care Niste Baieti, Vama, Les Elephants Bizarres, 1000 Moods, OCS, The Heavy, Vita de Vie, urmate de headlinerul serii, trupa britanica Texas. Tiamat a incheiat seria cantarilor pe scenele principale, urmat de Joker in cadrul Vodafone Dance Arena, distractia prelungindu-se insa pana dimineata, pe muzica celor de la Groove On Stage, Freedom Music Silent Discotheque, Blazing Vibez powered by MTV & PRO FM.

Distractia la B’ESTFEST Summer Camp 2013 a continuat si in a doua zi de festival, inregistrandu-se o audienta record: peste 28.000 de spectatori!
Grimus, Subcarpati, East Roots, White Walls, Piranha, Loungerie II, Zob, sunt doar cateva dintre numele de pe afisul zilei de sambata, cea mai “aglomerata” zi din istoria festivalului. Lasarea intunericului a adus si show-urile capetelor de afis ale serii: Nneka, Nas, Biohazard si Noisia. Nneka si-a cucerit publicul nu doar prin voce, ci si prin deschiderea si sinceritatea cu care a comunicat cu fanii. Biohazard a indemnat rockerii prezenti in fata scenei Coca-Cola la unitate impotriva sistemului pentru ca “toti, indiferent de nationalitate, avem de fapt aceleasi idealuri si de multe ori regimul politic incearca sa ne impiedice in a le atinge”. La Vodafone Dance Arena, Noisia a fost mai putin militanta, dar cu un set cel putin la fel de puternic, pe gustul fanilor bass music.

Cel mai asteptat show al zilei a fost concertul legendei hip hop Nas, o cariera de peste 20 de ani fiind transpusa in mai mult de o ora de hit-uri la foc continuu, cu refrene si chiar strofe intregi fredonate de miile de fani prezenti in fata scenei principale Ciuc Premium de la B’ESTFEST.

B’ESTFEST Summer Camp 2013 a inchis aseara portile celei de-a saptea editii dupa un weekend care a reusit sa stranga in B’ESTFEST Park 64.000 de participanti dornici de distractie!

Electric Fence, Hentai Corporation, Shadowbox & Chimie, Goodbye to Gravity, Pistol cu Capse, Toulouse Lautrec, Partizan se numara printre cei care au dat tonul, fiind urmati de Enter Shikari, Chase & Status si Soilwork, care au electrizat atmosfera cu prestatii live energizante, fanii aplaudand frenetic fiecare concert. Unul dintre cele mai apreciate show-uri ale serii a fost cel al britanicilor Enter Shikari care au oferit poate cea mai savuroasa prestatie din cadrul festivalului. Inca de la a doua piesa artistii s-au destins, coborand in public, cantand impreuna cu miile de fani prezente in fata scenei. Membrii Chase & Status, headlinerul serii, nu s-au dezmintit nici ei, oferind spectatorilor unul dintre cele mai dinamice show-uri din cadrul B’ESTFEST Summer Camp! Dupa ce Soilwork a incheiat seria concertelor pe scenele principale, festivalul a continuat cu set-ul lui Friction in Dance Arena, mii de spectatori ramanand pana dimineata in B’ESTFEST Park, bucurandu-se de ultimele ore ale unei editii memorabile. Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, sustinut de Vodafone, B’ESTFEST si-a sarbatorit cei “sapte ani de acasa” alaturi de cel mai numeros public din istoria celor trei editii la “iarba verde”!

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!