Tiga @ Club Midi

Home $ Party $ Tiga @ Club Midi

by | Sep 26, 2013 | Party

Eventopia prezinta: Tiga / Thomas Von Party / RQZ

Pret intrare: 20 / 30 lei

Tiga este unul dintre reprezentantii de seama ai scenei electronice dance, un nume cu greutate inca de la inceputul anilor 2000 cand a lansat single-ul “Sunglasses at Night” si a remixat piese celebre pentru artisti ca Martini Bros, Depeche Mode, Moby, Felix da Housecat sau Telepopmusik.
Sexor si Ciao! au fost primele sale albume, lansate in 2006 si 2009, si au inclus colaborari cu Soulwax, Jesper Dahlbäck sau LCD Soundsystem.
Recent a lansat piesa “Let’s Go Dancing” la Turbo Recordings, label fondat chiar de el in 1998 in Montreal si care reprezinta artisti precum Azari & III, Chromeo, Brodinski sau Boys Noize.

Din 2001 pana in prezent, Tiga a calatorit non stop, din Australia pana in Argentina, si a fost des intalnit in line-upurile festivalurilor mari ca Exit, Melt, Creamfields sau Sonar.

Peste 25 de single-uri, peste 50 de remixuri, 6 compilatii si doua albume – o cariera ampla ce nu se opreste aici.

Tiga a mai fost o singura data in Romania, in 2010 la Bucuresti. Ne vedem pe 18 oct la Club Midi!

 

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/1zt” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!