Beams

Home $ Articole $ Recomandări $ Beams

by | Oct 18, 2013 | Recomandări

ClujLife nu inseamna doar evenimente. Noi mai iesim si ziua, la cafele si povesti sau planuri pentru nopti lungi si incercam sa descoperim cat mai multe localuri din Cluj.

In fiecare toamna se deschid cateva localuri noi in Cluj. Unele se remarca, altele mai putin. Unele rezista, altele se inchid dupa un sezon sau maxim un an. Cert este ca standardul de calitate s-a ridicat de la an la an, astfel ca ne bucura sa facem noi recomandari.

De mai putin de o luna s-a deschis BEAMS, un bar – cafenea ce a “luminat” si mai mult Piezişa. Inainte, la numarul 28, era o casa parasita iar acum…n-ai cum sa treci pe langa fara sa observi noul bar. De curiozitate am intrat iar experienta a fost una ce merita o recomandare din partea noastra.

Beams in engleza inseamna grinzi iar asta este primul element ce-l vei remarca in designul de interior. Localul se prezinta cu un design ce combina elemente rustice cu o tenta moderna si industriala. Totul original, un concept venit din partea proprietarilor Beams, cu multe detalii faine.
Foarte primitor, cu un miros de lemn si nou ce se remarca de cum intri, Beams se imparte pe doua nivele: parterul cu zona de bar si mese, locul unde se vor tine si party-uri, si etajul 1 cu o zona si mai mare de mese, scaune confortabile si foarte luminos. In total, la mese incap peste 100 de persoane. Si au si wi-fi 🙂

 
Meniul se remarca prin calitatea produselor dar si preturi.
Spre exemplu, cafeaua casei costa 5,5 lei iar un espresso 4 lei. Ceaiurile sunt naturale, prin infuzie, iar preturile pornesc de la 6 lei. Long drink-urile pornesc de la 10 lei iar cocktailurile mai sofisticate ajung la 13 lei. Berea poate fi la sticla sau la draft, iar un Tuborg sau Carlsberg costa 5 sau 6 lei.
Preturile sunt foarte bune, tinand cont de zona si calitatea oferita.

Un local este definit si de stilul de muzica. La Beams se merge chillout / lounge pe timp de zi si deep house & nu disco pe timp de noapte, iar asta s-a observat si la party-ul de deschidere. Apropo, maine se anunta un nou party.

Beams dispune si de terasa, insa de asta ne vom bucura mai mult la vara.

Voi ati apucat sa mergeti la Beams? Cum vi se pare?

Puteti intra in contact cu ei pe facebook, pe email ([email protected]) sau la nr de tel 0364 410 400.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!