Toate inimile bat la Iulius Mall

Home $ Știri Cluj $ Toate inimile bat la Iulius Mall

by | Feb 11, 2014 | Știri Cluj

Inima I love Cluj este în Iulius Mall și așteaptă să vă faceți poze cu ea. Fie singuri, fie cu persoane dragi, inima este mare și așteaptă să devină rama voastră preferată.

În perioada 7 – 14 februarie, toţi cei care se vor fotografia în photo corner-ul „I Love Cluj” şi vor încărca imaginea în aplicaţia concursului „Inima Clujului bate la Iulius Mall”, desfăşurat pe pagina de Facebook, vor participa la marea extragere.
În urma acesteia, unul dintre concurenţi va câştiga un week-end de răsfăţ în doi, la Salute Per Aqua SPA de la CITY Plaza, hotel de 5 stele din Cluj-Napoca.

În perioada 7 – 14 februarie 2014, toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele preferate vor participa la tombola care va trimite un cuplu într-o aventură de neuitat, pe fascinantul continent.
Marele norocos va fi premiat cu un safari alături de persoana iubită, în Africa, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Pe toată durata campaniei, primii 300 de clienţi ai fiecărei zile care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele Iulius Mall vor fi răsfăţaţi cu premii instant: inimioare dulci, vouchere de shopping şi cosmetice.

Ziua de 14 februarie trebuie petrecută la Iulius Mall!
În zona H&M, clujenii care vor să îşi oficializeze iubirea vor fi declaraţi căsătoriţi pentru o zi de către Cupidon.
Persoanele singure vor avea o nouă şansă să îşi pereche la sesiunile de Speed Dating. Înscrieri se pot face începând cu 7 februarie prin formularul disponibil pe site, unde puteți să vă familiarizați cu regulile.

În data de 14 februarie, de la ora 19.00, Iulius Mall va da startul concursurilor haioase pentru cupluri, iar îndrăgita cântăreaţă ANDRA le va oferi o seara de neuitat petrecută în doi, cu cele mai frumoase refrene.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!