Fata cu distracţia: Bianca Iulia

Home $ Ale noastre $ Fata cu distracţia: Bianca Iulia

by | Feb 24, 2014 | Ale noastre

Pentru campania “Fata cu distracţia” am ales 10 finaliste. Ea este una dintre ele:

Bianca Iulia – 21 de ani, studenta
Localuri preferate: Club Midi, Arts Caffe, Camino, Toulouse Cafe-Brasserie
Ultimul “cel mai tare party” la care fost: Ricardo Villalobos / Rhadoo / Mihigh @ Club Midi

O gasiti pe Facebook sau pe Instagram.

Articolul ei:

Ricardo Villalobos b2b Rhadoo, Mihigh

Îmi amintesc entuziasmul meu la vederea afişului acestui eveniment, acum vreo lună. Ştiam că Ricardo a fost reprogramat, însă faptul că echipa Midi a reuşit să îl aducă şi pe Rhadoo m-a surprins foarte plăcut, rememorând dimineţile de la Sunwaves 13, de pe plaja Mării Negre. Programarea evenimentului nu putea fi mai bună, fiind plasat exact după sfârşitul sesiunii, dovedindu-se a fi o adevarată motivaţie pentru mine şi probabil pentru toţi studenţii din Cluj-Napoca iubitori ai acestui gen. Nu aveam nici un dubiu că va ieşi o petrecere de neuitat, muzica electronică de calitate devenind o hrană pentru sufletul meu, o dependenţă ce trebuie alimentată săptamanal, weekend de weekend, la Midi, care are întotdeauna un line-up bine gândit.

Evenimentul a început la 22:30, iar eu am ajuns în jur de 23:00, pentru că am vrut să am parte de o petrecere ca la carte, o experienţă completă: cu warm-up, main & after party, dar şi pentru că la Midi am învăţat de-a lungul timpului că warm-up-urile nu sunt plictisitoare dacă ai rezidenti talentaţi. În plus, am evitat şi aglomeraţia firească de la un eveniment de o asemenea anvergură, când toată lumea se strânge imediat după miezul nopţii. Ca tot vorbeam de aglomeraţie, în jur de 1000 de persoane au fost prezente la show-ul sustinut de Ricardo Villalobos b2b Rhadoo respectiv Mihigh, unde atmosfera a fost foarte încinsă – atât la propriu, cât şi la figurat. Numărul brătărilor de acces a fost limitat pentru a nu se ajunge la blocaje şi cozi interminabile, ceea ce mi se pare o politica de apreciat.

Warm-up-ul susţinut de Mihigh a fost alegerea perfectă pentru a antrena mulţimea. La apariţia lui Rhadoo şi a mult aşteptatului Ricardo publicul a fost efectiv în extaz. Tehnica lui Rhadoo s-a îmbinat perfect cu stilul inconfundabil al lui Villalobos, cei doi performând împreună şi cu ocazia altor evenimente de acest gen. Unul dintre cele mai frumoase momente a fost cand Ricardo a pus Mari Kvien Brunvoll – Everywhere You Go (Villalobos Celestial Voice Resurrection Mix) şi întreaga multime fredona piesa, dansând cu trupurile şi sufletele deopotrivă.
Din punctul meu de vedere, publicul şi energia acestuia au devenit elemente definitorii ale petrecerilor clubului Midi, fiind indescriptibil sentimentul pe care îl ai când o mulţime de oamenii zâmbesc şi îşi exprima bucuria la auzul muzicii psihedelice. Toate elementele clubului se îmbină perfect atunci cand la pupitru se află artistii potriviţi, iar faptul că întreaga seară cei doi au pus back2back a dus petrecerea la un alt nivel. Ca de fiecare dată, am plecat zâmbind, în jurul orei 10, însă petrecerea a continuat mult după. Un feedback găsit pe pagina clubului dupa eveniment susţine afirmaţiile mele: “Iovanescu Radu: A fost party ul secolului….bravo Rhadoo, bravo Ricardo pt tot special dupa ora 7 dimineata…… Unlike • Reply • 12 • February 16 at 6:22pm”

You are only young once, after that you’ll have to find another excuse to party.

Crezi ca Bianca ar fi potrivita pentru titlul de “Fata cu distracţia“? O poti sustine folosind butonul de Like (de mai jos).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!