Fata cu distracţia: Carina

Home $ Articole $ Fata cu distracţia: Carina

by | Feb 24, 2014 | Articole

Pentru campania “Fata cu distracţia” am ales 10 finaliste. Ea este una dintre ele:

Carina – 21 de ani, studenta
Localuri preferate: Sisters, Booha Bar, Casa TIFF, Boiler Club
Ultimul “cel mai tare party” la care fost: P**no Groove @ La Gazette

O gasiti pe Facebook sau pe Instagram.

Articolul ei:

Vineri / 14.02

Ultima seară în care am ieșit a fost de Valentine’s Day. Am început cu Hood Bangers la Casa TIFF, nu aveam cum să greșesc cu această alegere. Cum pășești în beciul întunecat, te întâlnești cu toată lumea. Povești, o bere, un shot, o bere, un drink și din când în când o fugă la pupitru să dansăm pe muzica lui Biggy (“What’s love got to do, when I’m rippin all through your whole crew?”). Și pentru că destinația noastră era Boiler, am plecat pe la ora două, conduși de un taximetrist optzecist. Fun, fun, fun!

Schimbare radicală la Boiler. Plecasem de la hiphopul blând de la TIFF și am ajuns la electronismele băieților de la TJV. No stress, am agățat rapid niște Cube și ne-am pus pe dansat. Toate bune și frumoase, până oamenii din jurul tău încep să devină agasanți și te întrebi cum de ți se mai întâmplă asemenea lucruri și în 2014? That was so 2008, când veneau din toate părțile pricăjiți care să-ți ofere “o gură” de știe-dracu-ce-o-vrea.

Înainte de a ajunge acasă, am făcut o românească: o vizită la “Mec”. Vorba aia, “Pișucu și la culcare!”.

Crezi ca ar fi potrivita Carina pentru titlul de “Fata cu distracţia“? O poti sustine folosind butonul de Like (de mai jos).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!