Fata cu distracţia: Iasmin

Home $ Articole $ Fata cu distracţia: Iasmin

by | Feb 24, 2014 | Articole

Pentru campania “Fata cu distracţia” am ales 10 finaliste. Ea este una dintre ele:

Iasmin – 20 de ani, studenta
Localuri preferate: Boiler, Shelter, Atelier Cafe, La Gazette
Ultimul “cel mai tare party” la care fost: Dubbyman @ Boiler Club

O gasiti pe Facebook sau pe Instagram.


Articolul ei:

Vinerea, asociata deobicei cu momentul in care toata lumea primeste unda verde la distractie. Nu se prea aplica si in cazul nostru. Studenti putin neseriosi si fara responsabilitati, nu prea tinem cont de zi cand vine vorba de a ne distruge ficatul sau alte parti esentiale are organismului.
Seara cu pricina a inceput destul de relaxat intr-un local simpatic, cu specific vegetarian unde au o bere a casei de ghimbir minunata. Apropo de asta, este o vorba veche “berea dupa vin e un chin, vinul dupa bere e o placere” , dar nu ne incredem in teorii asa ca a fost mai sigur s-o testam. In consecinta,am mai facut o oprire la un vin si un concert. De dragul itinerariului putem spune ca aici am incheiat si wannabe warm up-ul.
Deja animati si cu chef de agitatie se cerea un party pe masura, motiv pentru care am ajuns la boiler. Intamplator muzica nu a fost chiar in concordanta cu preferintele mele, DAR oamenii fac locul.
Ei bine..oamenii si alcoolul*
As impartasi multe din intamplari, chiar as face-o, dar cum s-ar spune, as risca sa-mi tai singura craca de sub picioare. Ideea e ca a fost..exces..de voie buna si oameni frumosi. Asadar nu avea decat sa iasa ceva placut.
Spre dimineata sa spunem doar ca am fost indemnati sa mutam petrecerea in alta parte…zis si facut. Toti cati eram am luat-o spre gazette si inchipuie-ti soc. La ora 6 portile inchise, nu credeam ca voi prinde ziua asta.
Lume indeajuns incat sa umple clubul impanzea terasa si asteptau..cred ca ne-a luat ceva pana sa realizam ca prezenta noastra acolo nu avea sa schimbe cu prea multe situatia asa ca a trebuit sa improvizam, dar nu-s astea probleme domnule. Suntem copii creativi.
Totu-i bine cand se termina cu bine.

Crezi ca Iasmin ar fi potrivita pentru titlul de “Fata cu distracţia“? O poti sustine folosind butonul de Like (de mai jos).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!