Hooverphonic @ Photo Romania Festival

Home $ Articole $ Hooverphonic @ Photo Romania Festival

by | Feb 27, 2014 | Articole

Concertul care urma să fie susținut de trupa belgiană Hooverphonic în 19 mai la Cluj-Napoca s-a anulat din motive obiective, anunță organizatorii. Posesorii de bilete sunt așteptați să le returneze în perioada 13 mai – 13 iunie, după cum urmează:
– Persoanele care și-au cumpărat bilete online prin Biletmaster.ro sunt rugate să retrimită confirmarea comenzii la [email protected];
– Persoanele care și-au cumpărat bilete de la punctele de vânzare fizice din Cluj-Napoca sunt așteptate la Polus Center, intrarea 3, zilnic între orele 16 și 20.

###

Trupa belgiană Hooverphonic va concerta pentru prima oară la Cluj-Napoca în cadrul festivalului Photo Romania (16-25 mai). În deschiderea lor va concerta trupa Robin & the Backstabbers.

„Este o perioadă plină de evenimente în oraș, iar bugetul clujenilor pare să fie mai chibzuit decât în anii trecuți. Vânzarea biletelor a mers mai încet decât am estimat, așa că am decis relocarea concertului la Casa de Cultură a Studenților, pentru a putea oferi atmosfera de eveniment pe care ne-o dorim. Hooverphonic vin pentru prima dată în Transilvania și suntem convinși că vor oferi un spectacol excepțional. Le mulțumim tuturor pentru înțelegere și îi asigurăm pe fanii trupei că vor avea aceleași condiții bune pentru a participa la spectacol, iar Alex Callier, Raymond Geerts și Noémie Wolfs îi vor încânta cu melodii precum Mad About You, Anger Never Dies și Amalfi”, au explicat organizatorii.

Persoanele care și-au cumpărat deja biletele vor putea veni cu ele la noua locație fără să fie nevoie să le schimbe, iar locurile din sala Casei de Cultură a Studenților vor avea aceeași organizare ca la Sala Sporturilor – cinci categorii diferite. Persoanele care doresc să renunțe la bilete au următoarele variante: cei care și-au cumpărat bilete prin biletmaster.ro sunt rugați să trimită un mail la adresa [email protected], cu confirmarea comenzii, iar cei care și-au cumpărat bilete de la locațiile de vânzare din Cluj-Napoca sunt așteptați la punctul de vânzare din Polus Center.
Biletele au prețuri cuprinse între 60 și 180 de lei și sunt disponibile online, pe biletmaster.ro, precum și la punctele de vânzare din Casa de Cultură a Studenților, Polus Center, Daisler Print House, Shto, Jaxx – Garajul cu Rock și Bookstory. Concertul Hooverphonic este organizat în cadrul celei de-a patra ediții a Photo Romania Festival.

Originară din Belgia, trupa Hooverphonic a fost fondată în 1995, având până acum la activ 7 albume produse, 2 discuri de platină câștigate și, cel mai recent, titlul de cea mai bună trupă a anului 2013 la premiile MIA (Music Industry Awards, Belgia). Dacă în cazul primului album, trupa a mers pe trip-hop, pentru celelalte albume cei din Hooverphonic au folosit foarte multe influențe rock/pop, muzică electronică, alternativă etc.

Cele mai cunoscute piese ale belgienilor sunt Mad About You, Anger Never Dies, Amalfi. Ultimul album al trupei, ”Reflection”, a fost lansat în 15 noiembrie 2013, iar în prezent trupa se află într-un turneu mondial de promovare. Albumul a câștigat discul de platină la scurt timp de la lansare.

#Concurs: ClujLife oferă două invitații la acest eveniment. Tot ce trebuie să faci este să distribui / dai share acestei imagini, cu mesajul “@Cluj Life mă trimite la Hooverphonic: http://cjl.ro/y1X” si sa lasi un comentariu, mai jos, pentru verificare.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!