Creative Coffee @ Cluj HUB

Home $ Articole $ Creative Coffee @ Cluj HUB

by | Apr 18, 2014 | Articole

Creative Coffee #3 – Design-ul spatiilor inspirationale

Dragi prieteni creativi, artiști, profesioniști și antreprenori nu mai putin talentați,

Vă anunțăm cu bucurie că, începând cu luna aprilie reluam întâlnirile periodice, informale între cei care lucrează sau sunt pasionați de industriile creative—design, publicitate, software, arts & crafts și nu numai.

Ce ne propunem cu asta? Să ne cunoaștem și după chip și numele mic, nu numai după portofoliu, să bem cafele împreună și să discutăm proiecte care să ne apropie, să dezbatem idei și să mutăm niște munți.

Vă așteptăm la o cafea miercuri, 23 aprilie 2014, la ora 18:30. Va fi scurtă, concentrată și îndulcită cu câteva exemple de proiecte creative, prezentate de prietenii care cred în ele.

Pentru aceasta editie am ales sa abordam design-ul spatiilor inspirationale. Impreuna cu invitatii nostri vom dezbate modul in care un spatiile pot fi sau deveni inspirationale. Fie ca subiectul este scena unui eveniment sau o expozitie de arta spatiul poate si este de dorit sa lase o amprenta asupra utilizatorilor ei.

De aici vom înțelege și cum determină aceste forme interacțiunea dintre oameni sau interacțiunea dintre oameni și spațiu în sine.

Pe acest drum al descoperirii de concepte și spații creative deja implementate, ne vor ghida:

GENOVEVA HOSSU – Decorator at GH Genoveva Hossu

MARIUS MOGA – Partner at Atelier MASS

Incepand cu aceasta editie introducem si sectiunea Artwork Showcasing unde de aceasta data il avem invitat pe Paul Cristian Cordos de la Art bending studio

Vino să ne împrietenim, spune-ne cum îți place să-ți bei cafeaua, ce proiecte creative personale ai pornit și ce mai ai pe hârtie. Poate aici chiar vei întâlni partenerul creativ cu care să faci și mai multe proiecte, și mai extraordinare.

Contributia ta este de 25 ron, care asigura coffee break & drinks & snacks.

Membrii Cluj HUB au accesul gratuit. O alta posibilitate este sa ti faci un Hub Event Membership de 100 ron/luna prin care iti asiguri accesul la toate evenimentele Hub-ului din luna respectiva + 1 zi/saptamana acces la spatiile de coworking.

OFERTA pentru studenti: primii 5 inscrisi au ACCES GRATUIT !

Pentru înscriere, te rugăm să confirmi aici, deoarece locurile sunt limitate: http://goo.gl/7oFKxm.

Creative Coffee este un eveniment inițiat de Asociația Industrii Creative, datând din 2011, in Cluj fiind implementat de catre Cluj HUB.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!