“Ziua de naștere” a Samsarei Foodhouse

Home $ Articole $ “Ziua de naștere” a Samsarei Foodhouse

by | Apr 18, 2014 | Articole

“Ziua de naștere” a Samsarei Foodhouse
Răspunsul la întrebarea despre ce ar trebui să mâncăm pentru a fi capabili de randament maximum este hrană.
În casa hranei, denumite Samsara Foodhouse, mâncarea ne ajută să ne recuperăm sănătatea și fericirea, şi să nu uităm că, din punct de vedere istoric, oamenii au mâncat din multe alte motive decât simpla nevoie biologică. Mâncarea înseamnă și plăcere, comuniune, familie, spiritualitate, înseamnă legătura noastră cu universul natural și exprimarea propriei identități.Credem în faptul că hrana, în adevăratul sens al cuvântului, își recapătă identitatea și revenim la un stil de viață sănătos, și vrem să vă mulțumim.
Închinăm acest restaurant vouă, musafirilor, datorită cărora avem existenţă. Spre norocul nostru, îi avem alături de noi pe cei mai buni. În plus, suntem un cerc (Samsara) de prieteni. Vă mulțumim din inimă tuturor. Vă mulțumim că ne-ați degustat bucatele și ne-ați ajutat să înțelegem ce gătim (sau nu, de e raw), lucru care nu e simplu. Așa cum s-a întâmplat în cazul unora dintre postările noastre, ați citit textele și ne-ați dat niște sugestii excelente. Vă suntem extrem de recunoscători pentru mulțimea de informații pe care ni le-ați confirmat. Sperăm că vă onorăm gusturile așa cum se cuvine.

De asemenea, voim să ne manifestăm gratitudinea faţă de zelul, inteligența, meticulozitatea, părerile și optimismul angajaților, membri ai familiei, de fapt. Vă mulțumim pentru ajutorul neprețuit și pentru încurajările tonice. Nădăjduim că vă facem demni de cinste și de laudă.

În sănătatea casei, a hranei și a musafirilor ce o savurează, celebrăm un an de “earth food & good mood”, în 25 aprilie, cu câte o felie de raw cake şi de viaţă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!