Techsylvania @ Cluj Hub / Cluj Arena

Home $ Știri Cluj $ Techsylvania @ Cluj Hub / Cluj Arena

by | Apr 27, 2014 | Știri Cluj

Techsylvania

Bilete: 59€. Introduceți codul ClujLifetech la achiziționarea biletelor early bird și beneficiați de reducere.

Între 31 mai şi 2 iunie, la Cluj-Napoca va fi organizat Techsylvania, eveniment pe zona de tehnologie si inovatie care va aduce împreună unele dintre cele mai creative persoane din regiune, invitaţi excepţionali, experţi tehnici şi inovatori care îşi vor împărtăşi propriile experienţe şi cunoştinţe pentru a contribui la dezvoltarea tehnologică şi creşterea gradului de inovaţie din Cluj- Napoca.

Techsylvania este un eveniment complex care debutează pe data de 31 mai cu un hackathon (eveniment in cadrul caruia programatori si designeri colaboreaza la dezvoltarea unor produse software) cu durata de 24 de ore şi continuă pe 2 iunie cu o conferinţă de o zi care va aduce în faţa audienţei unii dintre cei mai apreciaţi profesionişti în domeniul tehnologiei la nivel internaţional. 

Hackathon-ul care va avea loc în cadrul Techsylvania se adresează dezvoltatorilor care îşi doresc să pună bazele unor aplicaţii cu potenţial disruptiv în domeniul tehnologiilor connected şi wearable. În plus, cei peste 100 de participanţi la eveniment vor avea ocazia să testeze dispozitivele puse la dispoziţie de partenerii programului. La final, fiecare echipă îşi va prezenta produsul în faţa audienţei pentru a convinge publicul de potenţialul acestuia. Cele mai bune proiecte vor fi premiate, iar primele 3 echipe vor primi bilete de acces la conferinţa care va avea loc pe data de 2 iunie şi, mai mult decât atât, vor avea şansa să îşi prezinte produsele în faţa întregii audienţe a Techsylvania.

Cea de-a doua parte a evenimentului este conferinţa, unde sunt aşteptate peste 200 de persoane. Pasionaţii de tehnologie vor avea ocazia să fie inspiraţi, să întâlneasca potenţiali investitori, parteneri sau colaboratori şi, mai mult decât atât, să interacţioneze în mod direct cu oameni cu preocupări şi pasiuni similare.

Techsylvania se remarcă în peisajul evenimentelor locale prin calitatea speakerilor care vor urca pe scena evenimentului pentru a-şi împărtăşi propriile experienţe şi a discuta despre inovaţie în tehnologie şi dezvoltare de produse software sau hardware. Printre aceştia se numără: Marcus Segal (Ex COO Casino Division Zynga & Entrepreneur in Residence la The Summit, strateg şi manager de operaţiuni cu peste 15 ani de experienţă în domeniul tehnologiei), Paddy Cosgrave (Fondator al The Summit şi F.ounders, descris de Bloomberg ca fiind „Davos for Geeks” şi organizator al întâlnirii anuale a 250 de CEO ai celor mai importante companii în tehnologie la nivel mondial), Jack Levine (Fondator şi CEO Electric Objects, startup cu sediul în New York City care dezvoltă un ecran conectat ce aduce obiecte digitale speciale în casele utilizatorilor), HP Jin (Co-Fondator şi CEO Telenav, liderul global în domeniul serviciilor de localizare, navigare auto şi publicitate targetată în funcţie de locaţie, companie care a achiziţionat la începutul anului Skobbler) sau Aryk Grosz (Co-Fondator şi CTO Mixbook Inc., un serviciu de stocare online a fotografiilor care a primit numeroase premii până în prezent şi a fost menţionat în publicaţii precum New York Times, USA Today sau Today Show din Statele Unite).

Mai multe detalii despre program şi invitaţii evenimentului sunt disponibile pe site-ul Techsylvania http://techsylvania.co, preţul biletelor early bird fiind de 69 EUR pana pe data de 30 Aprilie, iar înregistrările pot fi efectuate online pe site-ul evenimentului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!