Cumpărăturile la Iulius Mall Cluj te trimit în Barcelona, Toscana sau pe Marea Mediterană

Home $ Știri Cluj $ Cumpărăturile la Iulius Mall Cluj te trimit în Barcelona, Toscana sau pe Marea Mediterană

by | May 22, 2014 | Știri Cluj

Cele mai frumoase sesiuni de shopping la Iulius Mall Cluj se prelungesc cu excursii de vis. În această vară, clienţii vor avea parte de premii peste aşteptări, care îi vor ajuta să petreacă vacanţa în destinaţii turistice mult râvnite: city-break în Barcelona şi, la alegere, croazieră pe Marea Mediterană sau aventură cu trenul prin Toscana.

În perioada 23 mai – 22 iunie 2014, pasionaţii de shopping vor avea un motiv în plus să vină la Iulius Mall Cluj, participând la campania „Cumpărături cu aer de vacanţă”. Periplul lor prin magazine se poate prelungi până în cele mai îndrăgite destinaţii turistice, în funcţie de preferinţele lor. Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile din Iulius Mall vor intra în cursa pentru premiul special: city-break la Barcelona, de trei nopţi, la un hotel de 4*, în care vor merge alături de perechea lor. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va putea vizita fascinantul oraş spaniol, înfrumuseţat de operele renumitului arhitect Antoni Gaudí.

Clienţii Iulius Mall care fac cumpărături de minimum 150 de lei, din cel puţin două magazine diferite, au şansa să îşi petreacă vacanţa în funcţie de personalitatea lor. Marii câştigători, extraşi la tombolă, îşi vor putea alege premiul pe care şi-l doresc. Aceştia vor putea opta pentru un sejur de şapte nopţi, pentru două persoane, la bordul unei nave de croazieră pe Marea Mediterană. Iar dacă au un spirit energic, pot alege o aventură cu trenul prin Toscana, pentru două persoane, beneficiind de cazare pentru cinci nopţi, în Bologna şi Siena.

Pe toată perioada de desfăşurare a campaniei „Cumpărături cu aer de vacanţă” se vor acorda 2.000 de premii instant, răcoritoare. Mai mult, în fiecare week-end vor fi desemnaţi doi câştigători, prin tragere la sorţi, premiaţi cu un troller de călătorie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!