Olimpiada Copilariei @ Polus Center

Home $ Articole $ Olimpiada Copilariei @ Polus Center

by | May 22, 2014 | Articole

Olimpiada Copilariei

31 mai – 1 iunie 2014

In perioada 31 mai – 1 iunie 2014, micutii vor avea parte la Polus Center de jocuri distractive, ateliere de creatie si vor putea castiga numeroase premii, la Olimpiada Copilariei. Mai mult, toti copiii ce vor trece cu succes probele special create atat pentru baieti cat si pentru fete, dar si pentru ambele categorii, vor dobandi titul de campion Olimpic!

Zilnic, prichindeii vor putea castiga unul din marile premii ale zilei constand intr-un set Lego City pentru baieti si un set Lego Friends pentru fetite si multe alte jucarii, toate oferite prin tragere la sorti. Mai mult, micutii vor putea pleca acasa si cu o amintire de la Olimpiada Copilariei. Pe parcursul celor doua zile micutii isi vor putea face si poze la minut.

Totodata, in prima zi de eveniment, Mr. Nicu le-a pregatit copiilor o surpriza. Sambata, incepand cu ora 17,00, in zona de food court a centrului comercial, Mr. Nicu- Edu Trainer isi va lansa DVD-ul  ”Calatoria lui Oscar in jurul lumii”, in cadrul unui spectacol plin de culoare. Olimpiada Copilariei va avea loc sambata 31 mai 2014 si duminica, 1 iunie 2014, intre orele 13,00 – 17,00, si se va desfasura in zona de food court a centrului comercial.

Regulamentul evenimentului poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!