Cognosis @ Săcuieu

Home $ Articole $ Cognosis @ Săcuieu

by | Jun 19, 2014 | Articole

Școala de Vară Cognosis @ Pensiunea Sequoaia, Sat Săcuieu, Județul Cluj

3 – 10 august 2014

În perioada 03-10 august va avea loc ediţia a VIII-a a  Școlii de Vară Cognosis, cel mai mare eveniment centrat pe dezoltare personală organizat de studenţi din domeniul psihologiei din România.

Proiectul SDV – Școala de Vară se va desfășura în inima Transilvaniei la Pensiunea Sequoaia, Sat Săcuieu, Județul Cluj, România.
Proiectul este organizat de Cognosis, Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din România, reprezentativă pentru studenţii la psihologie din cadrul a cinci centre universitare din ţara: Universitatea Alexandru Ioan Cuza – Iaşi, Universitatea Babeş- Bolyai – Cluj Napoca, Universitatea Bucureşti, Universitatea Lucian Blaga – Sibiu, Universitatea de Vest din Timişoara.
Școala de Vară Cognosis oferă 6 module de workshopuri din domeniul specificat, cu o durată de 7 zile, susţinute de specialişti din diverse forme de psihoterapie din România. Alegerea workshopului adecvat rămâne la latitudinea fiecărui student în funcție de nevoile acestuia de formare și de preferințele pe care acesta le are pentru clădirea unei viitoare cariere. În plus, participanții se vor bucura de activităţi sociale în fiecare seară care să contribuie la relaxarea lor sau/şi întărirea coeziunii grupului prin joculeţe sau activităţi de grup.
Timp de 7 zile participanţii vor participa la o serie de sesiuni de formare însumând 32 de ore de dezvoltare personală recunoscute de Colegiul Psihologilor din România.
Școala de Vară înseamnă implicarea într-o comunitate de studenți și specialiști în domeniul psihoterapiei, reuniți într-un mediu axat pe dezvoltare personală și profesională prin cunoaștere.
Programul complet al evenimentului şi lista de specialişti invitaţi pentru a susţine activităţile se pot găsi pe website-ul oficial al Școlii de Vară: www.sdv-cognosis.com.
Înscrierile și programul îl puteți accesa pe adresa www.sdv-cognosis.com.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!