Maguri Outdoor Experience

Home $ Festivaluri $ Maguri Outdoor Experience

by | Jul 2, 2014 | Festivaluri, Party

Maguri Outdoor Experience @ Maguri-Racatau – 1-3 august

MOX (Măguri Outdoor eXperience) este un nou concept de party/festival care se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația. Un peisaj pitoresc superb al satului Măguri, aflat la 50 de km de municipiul Cluj-Napoca, la 1200 metri altitudine.

Este o experiență unică de 3 zile, la începutul lunii august, care combină o excursie de relaxare la munte, aer curat și linistea apusurilor la înaltime, cu distracția hamacelor și a altor activități pe care le pregătim, și bineinteles 2 nopți de party în răcoarea nopților cu DJ tineri cu initiativă, care vor ține de la apus până la răsărit pe ritmuri de DUB, REGGAE, BREAKBEAT, FUNK, OLD SCHOOL HIP-HOP, DRUM and BASS, DUBSTEP, PROGRESSIVE HOUSE/BREAKS, ELECTRO HOUSE, ELECTRO, DANCE … and many more.
LINEUP:
SHIVER
SAUCE
MISSILE
DODO
UGLY ASTRONAUT
DR. PANDA
SABOAR
SYL
BRODY
N.SER
ALEX ONE
GREENBLACK
SCISSORS
BASS UNITED
GREENIE

TICKETS:
30 LEI

#Concurs: Punem la bataie  doua invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/YaB” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!