Joaca de-a sportul @ Polus Center

Home $ Sport $ Joaca de-a sportul @ Polus Center

by | Jul 16, 2014 | Sport

Polus Center Cluj si Decathlon te provoaca la cel mai distractiv eveniment, ce imbina perfect sportul cu joaca.  Vino la Polus in perioada 26-27 iulie, joaca-te de-a sportul si poti castiga prin tragere la sorti 50 de mingi de baschet si fotbal pe zi si marile premii ale evenimentului, 2 biciclete si 2 trotinete.

Am pregatit probe sportive pentru doua categorii de varsta. Astfel, daca ai varsta de pana la 10 ani, inclusiv, vei avea de trecut probele de tenis de masa, slalom cu bicicleta, tricicleta si trotineta printre jaloane, proba de invartit cercul si de turnball, iar daca ai deja peste 11 ani, ti-am pregatit probe de escalada pe panoul de catarat,  sut la poarta, darts, aruncari la cosul de baschet si slalom cu bicicleta printe jaloane.

Evenimentul se va desfasura intre orele 14.00-18.00, in doua locatii simultan, Piateta Matei Corvin, langa Biroul de Informati, unde sunt asteptati copiii de pana la 10 ani inclusiv, respectiv  in zona exterioara a magazinului Decathlon din incinta Polus Center Cluj, pentru cealalta categorie de varsta.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!