Calatoria Fantastica @ Aeroportul Cluj

Home $ Cultural $ Expozitii $ Calatoria Fantastica @ Aeroportul Cluj

by | Jul 21, 2014 | Expozitii

Calatoria Fantastica – instalatie artistica de Axenia Rosca

25 iulie-15 august

Odată cu deschiderea noii legături aeriene Wizz Air Cluj – Basel–Mulhouse–Freiburg și a prezenței zborurilor spre Beauvais (Paris) și Charleroi (Bruxelles), Cluj-Napoca va fi conectat cel puțin o dată pe zi la spațiul cultural și economic francofon. Pentru a sărbători această nouă legătură între Transilvania și francofonie, Institutul Francez Cluj-Napoca, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, Clubul francofon de afaceri din Cluj și Wizz Air au plăcerea de a se asocia pentru a vă prezenta instalația artistică a Axeniei Roșca, tânără artistă a Universității de Artă și Design, vineri 25 iulie 2014 la ora 19 la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca. Prezentarea lucrării va fi urmată de un cocktail.
Acest proiect artistic este posibil datorită susținerii oferite de societatea Steelcase care ajută astfel la promovarea tinerelor talente și a importanței pe care această nouă rută aerienă o are pentru comunitatea francofonă de afaceri din Cluj.
Călătoria Fantastică este o instalație scenografică surprinzătoare care combină elemente textile și elemente metalice cu lumini și sunet, creând o poartă spre o lume în care plecările și sosirile se confundă. Călătorii parcurg acest labirint inspirat de formele macro și microscopice ale corpului uman care îi transpune într-un univers oniric.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!