Crosul Companiilor

Home $ Articole $ Crosul Companiilor

by | Aug 25, 2014 | Articole

În luna septembrie se dă startul la Crosul Companiilor, organizat de Runners Club în 4 oraşe din ţară: Cluj Napoca , Mures, Oradea si Brasov

În 21 septembrie 2014, Cluj-Napoca găzduieşte cea de-a 1V-a ediţie a Crosului Companiilor. Evenimentul este o competiţie sportivă cu specific organizaţional, în acelaşi timp fiind şi un eveniment social deosebit, dedicat exclusiv angajaţilor companiilor. Aceştia se vor întrece în alergare, în probele individual şi pe echipă, pe un circuit creat pe străzile din centrul oraşului Cluj-Napoca. Startul se va da la orele 10:00 în Piaţa Unirii, alergătorii urmând traseul Piaţa Unirii Sud – Str. Eroilor – Str. Baba Novac – Str. Iuliu Maniu – Piata Unirii( est ) – Piata Unirii Sud – Str. Napoca – Piaţa Unirii.

Traseul se va parcurge de 3 ori, iar distanţa totală masoară aproximativ 5 km.

Crosul Companiilor promovează un mod de viaţă sănătos prin practicarea alergării, având şi valenţe educative, care ţin de trăsăturile unui angajat model. Astfel, crosul devine un cadru optim pentru manifestarea şi promovarea unor valori precum responsabilitate, afirmare, spirit de echipă, corectitudine, fiind o punte de legătură şi comunicare între participanţi cu interese similare.

Spectacolul alergării propriu-zise va fi completat cu reprize muzicale oferite de Bigtime Production, fiind pigmentat cu sesiuni de încălzire conduse de clubul de fitness Club Moving şi cu festivităţi de premiere.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!