Sâmbăta Micilor Bancheri

Home $ Articole $ Sâmbăta Micilor Bancheri

by | Aug 26, 2014 | Articole

Sâmbătă, 30 August, între orele 11:00 – 14:30, sucursala Volksbank din Str. Regele Ferdinand, nr. 29, Cluj-Napoca, îşi deschide porţile şi aşteaptă părinţii şi copiii pentru un schimb de cărţi şi o introducere în lumea fascinantă a banilor. “Micii bancheri” sunt invitați să aducă la sucursala băncii o carte pe care au citit-o și vor primi, la schimb, din partea Volksbank, o alta nou-nouță de la editura Arthur. Mai mult decât atât, pe cei mici îi aşteaptă un tur de sucursală interactiv și o poveste scrisă special pentru ei, de către Simona Tache – “Povestea puşculiţei”.

“Ne dorim să demonstrăm că educația financiară poate fi un subiect captivant pentru copii. Sperăm că acest proiect le va folosi foarte mult în viitor pentru a aprecia corect valoarea banilor și a-i utiliza într-un mod eficient. Practic, “Sâmbăta Micilor Bancheri” este un proiect educational cu dublă misiune: transformă banca pentru o zi într-o librărie neconvențională care oferă lectură de calitate și le răspunde copiilor la cele mai mari curiozități despre bani”, a declarat Alexandra Frunză, Șeful departamentului de comunicare în cadrul Volksbank România.

Într-un efort comun de a încuraja lectura şi de a ajuta comunităţile locale în care Volksbank îşi desfăşoară activitatea, volumele colectate de la cei mici vor fi donate bibliotecilor municipale şi comunale din zonele în care are loc acțiunea.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!