Jazz, Teatru, Dans and more la Comedy Cluj!

Home $ Știri Cluj $ Jazz, Teatru, Dans and more la Comedy Cluj!

by | Sep 16, 2014 | Știri Cluj

Cea de-a VI-a ediție a celui mai important eveniment cinematografic al toamnei din Transilvania, “Festivalul Internațional de Film Comedy” (10-19 Octombrie) a pregătit publicului, o serie de evenimente speciale, pe lângă cele 150 de filme.

În primul week-end al Festivalului, clujenii sunt așteptați și la Opera Maghiară, nu doar în sălile de cinema. Duminică, 12 octombrie, ne vom delecta cu o Seară de Jazz și Comedie pe piesele lui Frank Sinatra, alături de Gabriel Farkas & His Band (Budapesta). Actor și muzician de succes, Gabriel Farkas readuce în lumina reflectoarelor farmecul muzicii secolului 20 supranumit “Secolul American”. Spectacolul său este un tribut adus lui Frank Sinatra într-un mix de jazz și stand-up comedy armonios orchestrate. Evenimentul este organizat în colaborare cu Transilvania Jazz Festival.

Un alt moment special în agenda Comedy Cluj este originalul spectacol de dans contemporan Carmina Burana. Producția companiei israeliene Kamea Dance propune într-o nouă interpretare o experiență vibrantă și extravagantă, printr-un limbaj personal, colorat și unic, bazat pe tehnici clasice și moderne. După un turneu internațional impresionant în cadrul prestigioaselor festivaluri de dans din Europa, America de Sud, China sau India, reprezentația Carmina Burana are premiera pe scena Teatrului Național marți, 14 octombrie. Un eveniment susținut de Steps Dans Festival.

Așa cum și-a obișnuit spectatorii, Comedy Cluj dedică o seară specială și teatrului românesc. Joi, 16 octombrie, savurosul spectacol “Carpathian Garden” ajunge la cinema Victoria pentru premiera clujeană. O comedie tăioasă realizată de doi actori: Tudor Aaron Istodor și Radu Iacoban care vor prezenta un “act social comic” susținut de personaje contemporane delicioase. Prezentatori de știri, parcagii, preoți, moguli de presă, politicieni se vor succeda în fața spectatorului. “Carpathian Garden” pariază pe umor inteligent, iar cei doi actori stăpânesc foarte bine interacțiunea cu publicul. O întâlnire de neratat la Comedy Cluj!

Biletele pentru evenimentele speciale vor fi puse în vânzare pe 17 septembrie și pot fi achiziționate de la Caseria Operei Maghiare, Teatrul Național și online de pe biletmaster.ro

“Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj” va prezenta publicului peste 150 de producții, workshop-uri dedicate pasionaților de film și nu numai. Peste 100 de invitați sunt așteptați la Cluj de-a lungul celor 10 zile de festival.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!