Simfonia Filmelor @ Opera Cluj

Home $ Articole $ Simfonia Filmelor @ Opera Cluj

by | Sep 16, 2014 | Articole

Simfonia Filmelor

Biletele se pot achiziționa de la Casieria Operei Naționale Române iar prețurile variază în funcție de locul ales astfel: 10, 15, 20, 25, 30 și 50 de lei.

Orchestra Agile sub bagheta dirijorului Kovács Dalma Lidia invită iubitorii de muzică și film la un eveniment special aflat la a doua reprezentație în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF.

Pe 15 octombrie spectatorii se vor putea bucura în cadrul evenimentului „Simfonia Filmelor” de un program muzical ce va reuni coloanele sonore ale unor filme celebre precum Gladiatorul, Harry Potter, Pirates of the Carribean, Pearl Harbor, The Lord of the Rings, Game of Thrones şi alte surprize.

Evenimentul va fi moderat de către tenorul Tiberius Simu care va încânta publicul cu vocea sa și va contribui la experiența audio-vizuală oferită prin intermediul combinației dintre muzica simfonică și proiecțiile realizate în timpul concertului.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/2we” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatoare: Rus Adela Ioana.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!