5MS Cluj – Învaţă de la viaţă

Home $ Articole $ 5MS Cluj – Învaţă de la viaţă

by | Sep 17, 2014 | Articole

5MS CLUJ – Ediţia 14 : ”ÎNVAȚĂ DE LA VIAȚĂ!”

5MS CLUJ vă invită la cea de-a XIV-a ediție a evenimentului local de discursuri publice. Evenimentul va avea loc pe data de 18 Septembrie, cu începere la ora 19:00, în clădirea Casino din Parcul Central.

Această ediție este intitulată “Învață de la viață” și vine cu un regulament nou care aduce mai multă libertate vorbitorilor și mai multă valoare publicului.

Fiecare prezentare va respecta 2 reguli:
1. Discursul este construit în jurul unei experienţe personale (informaţia livrată este testată pe propria piele de vorbitor, nu doar citată din surse externe);
2. Mesajul discursului este direcţionat spre public (informaţia livrată le va fi de folos oamenilor din sală pentru că va conține un mesaj de valoare).

Discursul va fi însoțit de o prezentare cu 20 de imagini care se vor schimba automat la 15 de secunde, generând astfel un discurs de 5 minute.
Invitatul special, AMINDA, va avea la dispozitie 10 minute (20 de slide-uri care se schimbă la 30 de secunde), iar discursul său va avea ca temă: folosirea optimă a vocii pe scenă.

Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din 4 membri ai clubului de Public Speaking, Toastmasters Cluj (40%).

Structura evenimentului:
10 discursuri de 5:00
5 discursuri improvizate de 2:30
1 invitat special cu un discurs de 10:00
Tombolă cu premii
Pauze de socializare

Intrarea: 15 LEI dacă vii singur sau 10 LEI dacă vii împreună cu cineva.
Inscrieri, aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!