Hotspot Fashion @ Grand Hotel Italia

Home $ Articole $ Hotspot Fashion @ Grand Hotel Italia

by | Sep 18, 2014 | Articole

Hotspot Fashion revine cu speakeri din USA si UK pentru a dezbate tendintele de pe piata de fashion e-commerce

In data de 30 octombrie, in Cluj-Napoca, in cadrul expoconferintei de comert electronic TeCOMM, are loc Hotspot Fashion, eveniment unic in tara si dedicat in integime segmentului fashion din e-commerce. Workshopurile si debateurile editiei cu numarul 2 vor atinge subiecte relevante la nivel mondial, alaturi de companiile inovative care au inteles cum sa se diferentieze pe aceasta piata: Estee Lauder, Fashion Days sau ThinkDigital. Inregistrarile se fac pe site.

Tematicile abordate constituie un mix ideal pentru cei ce detin magazine online, pentru cei ce colaboreaza cu acestea si pentru cei ce isi doresc o afacere pe aceasta nisa.
Programul va acoperi principalele tendinte de pe acest segment: inovatia, zona de m-commerce, se va discuta relevanta continutului pe diferite medii, diferenta dintre text si imagine, give-awayuri si endoresement, folosirea Analytics-ului pentru analizarea trendurilor in setarea KPI-urilor.

Speakerii editiei cu
nr. 2 vin din USA, UK, Bucuresti si Cluj:
Colby Hanks, Online Analyst Estee Lauder, Camelia Ganga, marketing Director Fashiondays, specialistii din spatele Tulemod, aplicatie revolutionara cu radacini americane, Dragos Stanca, managing partner Think Digital, Liana Martin, autor carti si fashion editor fashionandbeauty.ro, Andreea Beltic, owner Alo-Moda, Adelina Catinas, owner Cathias Edeline.

Colby este Online Analyst la Estèe Lauder, companie care controleaza peste 50% din piata cosmeticelor din SUA si care, in prezent, deţine 27 de branduri puternice precum MAC, Clinique, Crème de la Mer şi licenţele parfumurilor Donna Karan, Michael Kors, sau Missoni. Colby Hanks susţine la TeCOMM workshopul: “The Power of Instinct” si la Hotspot Fashion: “Keeping on Trend with Analytics”.

Colby este originara din Texas, dar traieşte in Marea Britanie din 2008. A descoperit puterea datelor in timp ce monitoriza tendinţele de comportament pe o varietate larga de audienţe, convertind idei nedovedite in rezultate dovedite. Colby s-a alaturat Estèe Lauder Companies in 2011 ca Online Analyst. Misiunea ei a fost de a imbunatati experienta online pentru consumatorii brandului mondial lider in frumuseţe. Filozofia ei, bazata pe utilizarea pattern-urilor din proiectele online de succes, include si prezentarea portofoliului propriu, ca una dintre cele mai eficiente metode de implicare a factorilor de decizie. Colby ofera si servicii de consultanta, incurajandu-i pe altii sa isi urmeze instinctul si, mai ales, sa aiba incredere in ceea ce fac.

Tulemod creaza o noua paradigma in lumea modei prin serviciul de e-commerce Atelier dezvoltat in SUA. Aplicatia sprijina distribuitorii si brandurile in crearea de stocuri virtuale si ofera utilizatorilor o experienta online antrenanta. Prin scanarea fetei si selectarea tipului de corp si de par, utilizatorul isi creaza un avatar realist care poate fi folosit pentru probarea hainelor. Utilizatorul incearca haine pentru a vedea cum i se muleaza pe corp sau cum se asorteaza. Atunci cand este multumit poate sa achizitioneze toate hainele selectate printr-ul singur click, direct de pe site-urile dedicate, fara sa fie nevoit sa le viziteze unul cate unul. Aplicatia va fi folosita atat de clientii online cat si de designeri sau lanturile de distributie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!