LEADERS Education a la Cluj!

Home $ Articole $ LEADERS Education a la Cluj!

by | Oct 2, 2014 | Articole

In aceasta toamna, singurul program de educatie alternativa in leadership din universitati, LEADERS Education, depaseste barierele capitalei si ajunge in Cluj – Napoca!

Timp de o saptamana, studentii din Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj – Napoca vor avea ocazia sa participe la sesiuni interactive de training si sa intalneasca adevarate modele din domeniul medical si al cercetarilor medicale. Cele 4 seminarii vor fi realizate de traineri de top din cadrul companiei Ascendis si Fundatiei LEADERS si vor dezbate subiecte precum bazele leadershipului, comunicarea liderului, managementul timpului si lucru in echipa.

Pana in prezent, Fundatia LEADERS a avut peste 1500 de participanti de-a lungul a 15 editii de LEADERS Education, bucurandu-se de sprijinul a sase centre universitare majore din Bucuresti: ASE, UMF “Carol Davila”, UPB, UTCB, Unibuc si USAMV. Extinderea programului in afara capitalei s-a realizat in urma numeroaselor cereri ale studentilor, care isi doreau sa participe la acest program, inca de anul trecut si a sprijinului oferit de compania Servier in implementarea acestuia.

LEADERS Education, Editia a 16-a, din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj – Napoca se deruleaza in perioada 27 – 30 octombrie si se adreseaza tuturor studentilor din UMF, celor de la Facultatea de Medcina, Facultatea de Farmacie dar si Facultatea de Medicina Veterinara.
Programul este gratuit, la fiecare editie participa circa 90 de studenti, iar accesul se realizeaza pe baza unui formular de inscriere de la www.leaderseducation.ro si a unui proces de selectie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!