Iulius Mall te trimite la cele mai tari concerte si festivaluri din Europa

Home $ Știri Cluj $ Iulius Mall te trimite la cele mai tari concerte si festivaluri din Europa

by | Oct 10, 2014 | Știri Cluj

Ai făcut cumpărături cool la Iulius Mall? Atunci îţi poţi face bagajul, pentru că ai toate şansele să zbori, împreună cu un prieten, direct la Milano, Londra sau Barcelona, la cele mai tari evenimente muzicale: concertele Enrique Iglesias și One Republic sau Sonar Music Festival 2015.

Tu reprezinți sursa noastră de inspirație pentru campania „Unde mergem după shopping?”, care te va recompensa pentru că îți place shopping-ul de calitate, ești la curent cu toate tendințele din fashion și evenimentele inedite din oraș, citești mereu cărți și articole bune și asculți muzică live. Mecanismul este foarte simplu! Tot ce ai de făcut este să ne arăți că iubești shopping-ul la mall și poți să fii câștigător. Cumpără în perioada 10 – 26 octombrie 2014 din Iulius Mall produse în valoare de minimum 100 de lei, pe unul sau mai multe bonuri cumulate, și intră în posesia taloanelor de participare în campanie!

„Unde mergem după shopping?” oferă participanților în concurs peste 2.500 de premii instant, direct la Centrul Info: vouchere Subway și sucuri din gama Coca-Cola. În plus, tombola te poate face posesorul unuia dintre cele 24 de trollere de călătorie Carpisa.

Și dacă tot ți-am făcut bagajul, ai șansa să afli, în 26 octombrie, că ai câștigat, prin tragere la sorți, una din cele mai cool experiențe muzicale pe care ți le-ai imaginat: invitații duble la concertul lui Enrique Iglesias, din Londra (28 noiembrie), la show-ul celor de la One Republic, din Milano (17 noiembrie) sau la Sonar Music Festival Barcelona, cel mai „electric” festival muzical din Europa (18 – 20 iunie 2015).

Eşti gata de shopping la Iulius Mall? Rock on!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!