Stand-up Comedy cu Sorin Pârcălab, Nicu Bendea și Micutzu

Home $ Stand-up Comedy $ Stand-up Comedy cu Sorin Pârcălab, Nicu Bendea și Micutzu

by | Oct 17, 2014 | Stand-up Comedy

Festivalul Internațional de Stand-up Comedy prezinta:
Stand-up Comedy cu Sorin Pârcălab, Nicu Bendea și Micutzu

Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Daisler Print House, Jaxx, Shto College Bar sau Sediul Kolozsvári Magyar Diákszövetség Kmdsz.

Originar din Timişoara, Sorin practică stand up comedy de mulţi ani, din 2004, atunci când a intrat în trupa de comedie şi umor OZN. După câţiva ani de OZN, împreună cu Flaviu înfiinţează Brigata Doi pe Trei, pentru ca în final să se stabilească în capitală. Sorin Pârcălab fost supriza primei ediții a FISC.

Nicu Bendea inceput să înveţe ce înseamnă comedia de pe internet, uitându-se pe YouTube, dar şi din vechile emisiuni comuniste de la televizor. Nu a urmat niciun curs oficial pe această temă, însă posedă un umor autentic şi spontan. Prima oară Nicu Bendea a urcat pe scenă în 2004, an în care a devenit membru al trupei de umor Comedica. Din februarie 2012 Nicu Bendea işi distrează şi binedispune telespectatorii cu emisiunea Tonik Show difuzată pe Transilvania Look.

Cosmin Nedelcu aka `Micutzu` este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up, iar ca meserie de bază practică actoria. Micutzu este cunoscut din video-urile sale virale precum “Cine e grăsuța?” și emisiunile de pe Prima TV. Se descrie ca fiind “Tânăr, visător, fost medium, acum instalator cu mari speranţe pentru viitor, respectat în cercuri înalte, câteodată puţin spanchi, dar în general sociabil. Fost moderator la emisiuni cu tematică filosofică şi fost bodyguard la concerte de muzică simfonică”

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/qw8” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatia a fost castigata de catre Bianca Maria Bilaniuc.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!