Unde să îţi petreci Halloween-ul în Cluj

Home $ Articole $ Unde să îţi petreci Halloween-ul în Cluj

by | Oct 28, 2014 | Articole

Trending topic-ul acestui sfârșit de săptămână este Halloween-ul, această sărbătoare împrumutată de la americani care crește în popularitate de la an la an. În România se sărbătorește Ziua Mortilor, cunoscută și sub numele de “Luminație”, un obicei vechi de câteva secole și adoptat de majoritatea religiilor.

Halloween-ul a prins foarte bine la noi iar asta se datorează ideilor de costume și petreceri tematice. Să recunoaștem, nu se costumează nimeni pentru a intra în contact cu lumea “de dincolo”, pentru a sărbători sfârșitul sezonului de recoltă sau pentru a îmbuna zeii mai puțin prietenoși ai anotimpului rece. Unii sunt încântați de ideile petrecilor tematice, alții nu. Însă cu toții ne facem planuri pentru weekend, fie că vrem să alegem cele mai potrivite evenimente pentru Halloween, fie că vrem să le evităm.

La Cluj, petrecerile de Halloween încep de miercuri și se adresează studenților petrecăreți. Astfel, puteți alege între College Party-ul tematic din Euphoria Music Hall sau Halloween Party-ul din Caro Club.

Joi am avea și alte variante, însă seara de vineri este cea mai așteptată. Localurile s-au împărțit în două: cele care organizează petreceri de Halloween sau cele care rămân cu programul specific. Dress code-ul este obligatoriu mai peste tot, așă că dacă nu te-ai hotârât cum te costumezi, mai ai putin timp să te decizi…

În cazul în care ești în căutarea unui eveniment mai elegant, atunci Restaurantul Livada ar fi o opțiune potrivită. Evenimentul începe de la ora 21, însa dacă planuieşti să ieşi mai târziu, atunci poţi lua în considerare clubul Diesel care este recunoscut pentru astfel de petreceri tematice, cu măşti şi dress code.

Rămânând în zona centrală, poți trece prin Spatiu Cafe-Pub. Shot-urile lor îți vor lumina seara și sigur te vei apuca de karaoke 🙂
În cazul în care nu faci față la sesiunea de karaoke din Spațiu și crezi că alții au voce mai bună decât tine, dar defapt n-ai băut destul, atunci poți încerca să fii un star pe scena Jaxx – Garajul cu Rock. Intrarea este liberă iar tonul va fi dat de către trupa Khameleon.

La Caro Club va fi seara vrajitoarelor, cu multe shot-uri dupa miezul nopții. Dacă nu ajungi vineri, atunci mai ai o șansă sâmbătă.

The Shelter pregătește ambele scene cu stiluri diferite, sub același nume: The Horror Shows. În sala mare va avea loc un carnaval multicolor & flashy, pe ritmurile disco / funk ale anilor ’70 si ’80, iar subsolul se transformă în lăcaşul poftelor ascunse şi neortodoxe, pe ritmuri darkwave şi horror punk.

Boiler Club are deja tradiţie pentru party-ul de halloween, iar cei mai potriviţi pentru acest eveniment sunt trio-ul Pop Killers.

După atâtea petreceri de weekend, duminică te poţi relaxa într-un cadru outdoor, în Mănăştur. Ateliere de sculptat dovleci, teatru şi scena deschisă sunt doar câteva idei din programul zilei.

Tu ce planuri ai de Halloween?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!