Poze: James Blunt @ Sala Polivalenta

Home $ Articole $ Poze: James Blunt @ Sala Polivalenta

by | Oct 31, 2014 | Articole

Concert: James Blunt
In deschidere: Les Elephants Bizarres

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost inaugurată aseară cu un show de zile mari oferit de James Blunt în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF 2014.

Seara a debutat cu un moment dedicat Galei de Premiere TiMAF 2014 în cadrul căreia trupa Rattlejack a câștigat marele premiu al festivalului și cecul în valoare de 3000$. Evenimentul a continuat cu un recital susținut de trupa Les Elephants Bizarres care s-a bucurat să deschidă o nouă seară de poveste a turneului Moonlanding World Tour 2014.
În jurul orei 21:00 s-au auzit și primele acorduri cântate la pian de însuși James Blunt. Acestea au fost urmate de un “bună seara” care a ridicat publicul de pe scaune și l-a atras în fața scenei, semn că show-ul a început. Noua “bijuterie” a Clujului, Sala Polivalentă, a răsunat pe ritmurile unor piese celebre și s-a luminat cu ajutorul publicului pe acordurile melodiei “You’re beautiful”. Punctul culminant a fost momentul când James Blunt și-a luat rolul de astronaut în serios și a zburat purtat de public prin toată sala, gestul finalizându-se cu un salut pentru spectatorii aflați la tribunele din spate.
“Am fost prin multe țări în cadrul acestui nou turneu, și acestea m-au ajutat să mă pregătesc pentru show-ul din seara aceasta, pentru voi!”, a declarant artistul în timp ce publicul se bucura de fiecare accord al melodiilor ajunse deja celebre în toată lumea. După 2 ore de spectacol, artistul s-a retras în ropote de aplauze și a mulțumit tuturor celor prezenți pentru un show magnific, și și-a exprimat dorința de a reveni pe scena viitoarei capitale de tineret pentru 2015.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Credit foto: Gabriel Aldea / Vlad Cupsa

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!